|miercuri, decembrie 2, 2020
  • Follow Us!

În Vâlcea, DNA-ul a fost chemat să facă ordine la liberali! 

gaina_cu_mot_by_florinachis-d5pji5e

Jocurile politicii din 2015 par să aibă trecere pe la DNA! În PNL lucrurile se complică, mai ales în teritoriu. În Vâlcea, DNA-ul a fost chemat să facă ordine.

Site-ul naţional de ştiri – stiripesurse.ro: Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Bogdan Pistol, a formulat un denunţ la DNA, care-l vizează direct pe preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican. Tânărul liberal le-a spus procurorilor care au fost dedesubturile schimbării sale de la şefia Consiliului Judeţean Vâlcea. Pistol a prezentat mai multe documente şi înregistrări video şi audio.

*****

Ulterior Bogdan Pistol a ținut să infirme informațiile prezentate în presa locală:

”In legatura cu articolul publicat pe site-ul www.ziaruldevalcea.ro si preluat de site-ul www.stiripesurse.ro, doresc sa fac urmatoarele precizari. Nu am colaborat niciodata si in nicio calitate (denuntator, martor, etc.) cu institutii precum DNA, DIICOT etc., implicit nu amfacut niciun denunt privitor la deputatul Buican Cristian. Singura mea legatura cu aceste institutii este respectul si aprecierea pe care le-o port, convins fiind ca, in aceasta etapa,reprezinta, cu adevarat, un instrument de reforma reala a clasei politice din Romania. Imi exprim speranta ca tot mai putini colegi liberali vor gresi, afectand astfel, carierele personale si imaginea partidului.”, a transmis într-un comunicat remis redacției.

Leave a Response