|vineri, mai 3, 2024
  • Follow Us!

Un politician vâlcean a primit ŞPAGĂ 100.000 euro! Vrea să fie votat preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea! 

popor-complice-george-orwell

Cel mai CORUPT politician vâlcean vrea să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea. Pentru a-şi atinge scopul şi, mai ales, pentru a ajunge la butoiul cu miere al banului public a ales, în cel mai pur stil bolşevic, două linii de acţiune: 1. pune pumnul în gură ziariştilor care-i ştiu trecutul „glorios“. Marele mahăr politic acţionează frenetic pentru falimentarea acelor mijloace de informare în masă, care nu-i cântă în strună şi care l-ar putea prezenta vâlcenilor aşa cum este: corupt, mediocru, infantil, arogant stupid şi avar; 2. exercită presiuni asupra societăţilor comerciale de stat din Vâlcea pentru ca acestea să încheie contracte comerciale cu cine vor muşchii lui de mare baron al judeţului. Totodată, doreşte să-şi impună politrucii în conducerea acestor societăţi comerciale.

Instituţiile de forţă ale statului trebuie să ştie şi alte fapte de „vitejie“ ale acestui individ: 1. în urmă cu câţiva ani a primit suma de 100.000 de euro de la un om de afaceri local pentru a impune o marionetă pe post de mare director al unei societăţi de stat; 2. locuieşte în apartamentul unui om de afaceri, chipurile – cu chirie, care are foarte multe contracte cu instituţii de stat; 3. prin intermediul unei fiţuici a sifonat foarte mulţi bani de la primăriile din judeţ şi de la mai multe societăţi comerciale, chiar şi atunci când aceasta nu a mai fost tipărită; 4. prin intermediul rudelor şi-a construit un adevărat imperiu în domeniul exploatării forestiere în nordul judeţului şi nu numai. De asemenea, deţine mai multe proprietăţi, inclusiv o vilă, prin interpuşi, care nu sunt trecute în declaraţia de avere şi i-au apărut peste noapte mai multe maşini în parcare; 5. zilele de naştere şi le sărbătoreşte la hoteluri de 5 stele în străinătate, împreună cu zeci de primari şi cu sponsorizări de la oameni de afaceri din Vâlcea. De ce îl sponsorizează afaceriştii pe acest politician „nepătat“?; 6. a introdus în partid mai mulţi indivizi dubioşi, care sub protecţia partidului desfăşoar activităţi ilegale; 7. este mitoman, minte pe toată lumea cu o seninătate ieşită din comun, iar enumerarea ar putea să continue.

Aşadar, acest ipochimen nu trebuie să ajungă preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. El are un singur scop: îmbogăţirea cât mai rapidă, prin orice mijloace!

Leave a Response