|vineri, aprilie 26, 2024
  • Follow Us!

SC Apavil SA a remediat 6 avarii la rețeaua de apă 

apavil

 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 13 iulie – 17 iulie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

Au fost remediate 6 avarii la reţeaua de apă pe str. Feţeni – Intrarea Mierlei, Ştirbei Vodă nr. 28 şi 284, Nicolae Bălcescu nr. 63, Carol I – bl. 3 şi Constantin Stănciulescu nr. 31.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Ştirbei Vodă nr. 28 şi 280 şi Aleea Olăneşti.

Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă PEHD D110 pe str. Al. Olăneşti pe o distanţă de 43 ml. Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare, procedându-se şi la amenajarea terenului afectat.

A continuat igienizarea staţiilor de pompe Feţeni, Capela, Copăcelu şi Râureni.

A fost înlocuit un branşament de apă potabilă OI cu ţeavă PEHD Ø40 pe str. Ionescu Cheianu – bl. 72 şi 73. A fost întocmit necesarul de materiale în vederea înlocuirii reţelei de apă potabilă OI cu ţeavă PEHD PN10 Ø110 pe str. Ionescu Cheianu la bl. 72 şi 73.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere înzonele Ostroveni, Libertăţii şi 1 Mai; au fost curăţate pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost turnate piese suport din beton armat; au continuat lucrările de curăţare a colectorului de canalizare de pe str. Eroilor – Libertăţii; a fost montat un clapet antirefulare Dn 160 mm pe str. Goranu nr. 42.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 48 apometre, fiind întocmite şi un număr de 12 documentaţii tehnice.

Leave a Response