|miercuri, iulie 24, 2024
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 31.08.2015 

soparla-cu-volanas
  • Aşadar, de acum se ştie numele celui care (probabil) că îi va lua locul avocatului Petre Grigore în adunarea generală a acţionarilor de la CET Govora: este vorba de consilierul judeţean PNL Remus Petrescu, patronul firmei Modarem. Decizia politică a fost luată joi seară, la şedinţa conducerii PNL Vâlcea, când se aude că şi consilierul judeţean Cristian Iliescu ar fi emis pretenţii pentru respectivul post. Oricum, nimic nu este bătut în cuie pentru că la şedinţa Consiliului Judeţean Vâcea, de luni, 31 august, vor fi mari surprize şi… trădări atunci când va fi supusă la vot propunerea de revocare a lui Petre Grigore şi de numire a lui Remus Petrescu.
  • În ciuda tuturor eforturilor şi avertismentelor făcute de primarul interimar al Râmnicului, Ion Gigi Matei, firma de salubritate Urban îşi vede… nestingherită de treabă şi adună în continuare gunoiul de la punctele de colectare din municipiu. Iată că a trecut aproape o lună de la desemnarea firmei Romprest să strângă gunoiul şi Râmnicul are parte de un fapt unic în ţară: doi operatori de salubrizare care acţionează simultan pe raza unei localităţi!
  • Fără alte explicaţii, managerul general al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, Dan Ponoran, a anulat „Ziua porţilor deschise” de la unitatea spitalicească, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 22 august 2015. O fi avut ceva de ascuns?

One Response to Sparle si soparle, 31.08.2015

  1. Cristi

    Sesizez o gresala gramaticalo-jurnalistica in prima stire:dupa „patronul firmei Modarem”nu se pune punct si se continua fraza cu :” si var al presedintelui PNL,Buican”.Sau mai bine asa incepea articolul:”Buican il inlocuieste pe Petre Grigore cu varul sau”!

     

Leave a Response