|miercuri, mai 1, 2024
  • Follow Us!

SC APAVIL SA a remediat 5 avarii la rețeaua de apă 

 

 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 14 – 18 septembrie o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă pe str. Caiselor nr. 4 – Colonie Nuci, M. V. Popescu, Ştirbei Vodă nr. 166, Izlazului nr. 2 şi Buda nr. 11.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare şi asfaltare pe str. Aleea Olăneşti.

A fost înlocuit un branşament OI cu ţeavă PEHD Pn 10 Ø32 mm pe str. Gabriel Stoianovici nr. 19. Au fost finalizate lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor pe str. Aleea Olăneşti. Tot în cursul săptămânii trecute, au început lucrările de înlocuire a reţelei de apă şi a branşamentelor pe str. Toporaşilor. Astfel, s-au înlocuit 120 ml de ţeavă PEHD Pn10 Ø110 mm

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în          zonele Ostroveni, Zăvoi, Petrişor, 1 Mai, Gară; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; s-au montat dale din beton armat în Colonie Nuci, lângă şcoala generală şi pe str. Depozitelor; a fost înlocuit un capac de canalizare compozit şi o piesă suport din beton armat pe str. Depozitelor; a fost montată o bază Geiger cu sifon D400 din PVC şi un grătar / geiger cu ramă pe str. N. Bălcescu la interesecţia cu str. N. Titulescu.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 24 apometre, fiind întocmite şi un număr de 11 documentaţii tehnice.

 

Leave a Response