|sâmbătă, mai 18, 2024
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 24.09.2015 

soparla-cu-volanas
  • În ciuda sentimentelor puternice si respectului care-l leaga de consoarta lui, manelistul Adi de la Vâlcea a dat, recent, o declaratie pentru wowbiz.ro care i-a facut pe multi sa puna la indoiala fidelitatea acestuia. „Mai devreme sau mai tarziu, toti barbatii insala. Barbatul e vanator si asta nu o sa i-o ia nimeni. Dar asta e si o calitate la un barbat”, a spus Adi de la Valcea.â

 

  • Partidul Vâlcenilor a fost respins în instanţa Tribunalului Bucureşti. Nu există încă motivarea instanţei. Fondatorul Cosmin Constantinescu a declarat că va face apel.

 

  • Recent Daniela Crudu a dat nas in nas cu fostul iubit, vâlceanul Mihai Costea. Fotbalistul nu era singur, ci insotit de actuala lui iubita, Alina. Momentul a fost unul neplacut pentru toti cei implicati. S-au iubit timp de patru ani, insa relatia lor nu s-a concretizat cu o nunta, asa cum credeau apropiatii, ci cu un scandal de proportii si o despartire.

 

  • Mircia Gutău a realizat propriul sondaj de opinie cu privire la şansele candidaţilor pentru Primăria Rm. Vâlcea. Sondajul a fost realizat pe un număr de 1100 de locuitori ai municipiului. Iată ce scoruri oferă sondajul: Mircia Gutău – 42%; Romeo Rădulescu – 22%; Gigi Matei – 12 %; Bogdan Pistol – 7%; Eusebiu Veţeleanu – 5%.

 

  • Liberalii vâlceni își spală rufele mizerabile în public! Un „american“ care a încercat să se îmbogățească în Râmnic pe vremea „regretatului“ Frâncu i-a scris fostului său șef de la Vâlcea, că, deh, omul are sânge-n instalații acum, că doar îl desparte un ocean de Europa: „Traseistul B., in dorința arzătoare de a ajunge in America a greșit drumul si a ajuns la Orlesti. Bătrânul PSDisto comunist îmbrăcat in haine PNListe se vrea Președinte peste Valcea, el vrea sa fie Președintele CJ Valcea cu orice preț. După ce i-am reproșat ca fratele lui face defrișări ilegale in nordul județului prin firma Loviștea si ca a ras tot lemnul din județ, ca are contracte la Primăria Ramnicului prin Roxicom, ca a făcut trafic de influența pentru Caz…… la CJ si ca si-a angajat nepoatele la parlament, deputatul a luat foc ca lemnul de brad, spunându-mi ca o sa se ducă la Ambasada Americii, orice om normal la cap si cu un minim de cunoștințe știe ca ambasada Americii nu susține persoanele corupte.“

 

 

 

 

 

Leave a Response