|sâmbătă, mai 18, 2024
  • Follow Us!

Poliţiştii acuzaţi că au violat o minoră sunt LIBERI. Cum au scăpat de arestul preventiv 

frati-romani-viol-italia-muncitori-forestieri-italia-romani-italia-justitie-viol-italia-8201

Cei doi poliţişti care au fost acuzaţi că au violat o adolescentă de 15 ani au fost puşi în libertate şi plasaţi sub control judiciar, informează România TV.

Poliţiştii din Călăraşi acuzaţi de viol au fost eliberaţi din arest preventiv

Soc! Are 77 de ani, dar arata de 35! Modelul si-a dezvaluit secretul pielii sale fara riduri si i-a naucit pe doctori…


Judecătorii din Călăraşi au decis să-i lase în libertate pe cei doi poliţişti acuzaţi că au violat o tânără de 15 ani, fugită dintr-un centru de plasament. Oroarea s-a petrecut în urmă cu mai bine de două luni, iar cei doi au abuzat-o pe fată chiar în maşina Poliţiei. Mai mult, ei au şi filmat grozăvia, astfel că probele au fost de necontestat. Văzând că nu mai au încotro, cei doi au pledat totuşi pentru un moment de nebunie, în încercarea de a-şi justifica fapta, informează România TV. Mai mult, ei au susţinut că fata a consimţit să întreţină relaţii sexuale cu ei.

Fata violată de cei doi poliţişti: „Mi-au dat 2 lei şi o ţigară şi mi-au spus că mă căpăcesc dacă nu tac”

Reţinuţi şi mai apoi arestaţi preventiv, cei doi poliţişti au fost trecuţi în rezervă chiar prin ordin de ministru, imediat după ce grozăvia pe care au comis-o a ieşit la iveală.

Cei doi agenţi, Adrian Şerban şi Florin Dumitru, aşteaptă acum finalizarea anchetei şi trimiterea în judecată.

Un poliţist implicat în violul din Călăraşi cere să fie eliberat pentru că are BUNE MANIERE VIDEO

În ziua de 5 august, cei doi poliţişti au fost trimişi să o recupereze pe minora de 15 ani care a fugit de la Centrul de Plasament Perişoru. Pe drum însă, cei doi agenţi, Florin Dumitru şi Adrian Şerban, au oprit pe un câmp pentru a întreţine relaţii sexuale cu fata. În timp ce unul dintre ei avea relaţii sexuale cu minora respectivă a fost surprins de un cioban. Agenţii au încercat să glumească despre ceea ce făceau, dar ciobanul a sunat la poliţie, spunând că doi poliţişti întreţin relaţii sexuale cu o fată pe un câmp şi raportând inclusiv numărul maşinii. O altă patrulă s-a deplasat la faţa locului, iar cei doi poliţişti au fost reţinuţi.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/politistii-acuzati-ca-au-violat-o-minora-eliberati-din-arest-preventiv_248035.html#ixzz3nak0PNAB

One Response to Poliţiştii acuzaţi că au violat o minoră sunt LIBERI. Cum au scăpat de arestul preventiv

  1. braditeanu ion

    Sunt pe mana cu totii.Politisti, procurori si judecatori.Avem un stat mafiot si nu de drept cum se pretinde,si culmea nu ai voie sa comentezi.Va veni timpul judecatii de apoi cand poporul ii va casapii pe toti acesti ticalosi.

     

Leave a Response