|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Turiștii sunt așteptați din această toamnă la pensiunea lui Mugur Isărescu din Vâlcea 

pen_55936200

Mugur Isarescu şi-a ridicat o pensiune în Drăgăşani, din fonduri europene.


Situat pe Dealul Oltului, în judeţul Vâlcea, conacul boieresc al lui Mugur Isărescu este protejat ca o fortăreaţă strategică. Un punct de pază este amplasat chiar pe drumul public, iar bodyguarzii îi iau imediat la întrebări pe cei care opresc în poarta pensiunii, scriu cei de la wowbiz.ro.

Pe site-ul casei Isărescu, în dreptul fotografiei cu pensiunea nu există însă decât menţiunea: În curând. Cu toate acestea, guvernatorul şi-a inaugurat conacul în primăvara lui 2014, dar, de atunci şi până acum, numai rudele şi prietenii i-au trecut pragul. Turiştii sunt aşteptaţi din toamnă, a declarat directorul firmei care administrează pensiunea.

Deşi nu a fost făcut public în mod oficial, tariful pentru o noapte de cazare e destul de piperat. O îngrijitoare a domeniului de la Drăgăşani spune că o cameră dublă în pensiunea lui Isărescu costă 350 de lei, iar o cameră cu un singur pat ajunge la 300 de lei pe noapte.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/pensiunea-lui-mugur-isarescu-din-valcea-pazita-de-bodyguarzi_248753.html#ixzz3nocALCXL

Leave a Response