|luni, mai 20, 2024
  • Follow Us!

Un puști de 17 ani din Grădiștea a ACCIDENTAT MORTAL o tânără de 27 de ani și a fugit de la locul accidentului. Polițiști din tot județul îl caută pe șoferul CRIMINAL! 

accident-semn

 

În această dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire producerea unui accident rutier pe DN 67B, pe raza comunei Grădiştea. Persoana bănuită de comiterea accidentului este un minor de 17 ani, H.I., din localitate.

 

Din primele verificări, echipa operativă a stabilit faptul că un tânăr a condus în localitate un autovehicul, marca BMW, înmatriculat în străinătate, iar la km. 50+200 m, pe fondul lipsei de experienţă în conducere, a derapat, a pătruns pe sensul opus de mers şi a lovit pe P. Cătălina, de 27 de ani, din loc. Grădiştea şi pe minora P.R., de 2 ani. Cele două victime au fost prinse între autovehiculul condus de tănăr şi autovehiculul victimei, oprit.

 

Imediat după producerea accidentului, conducătorul auto a abandonat autoturismul la faţa locului şi a părăsit locul accidentului.

 

În urma evenimentului rutier, victimele au fost transportate la spital, unde tânăra de 27 de ani, a decedat, iar minora de 2 ani a fost diagnosticată cu escoriaţii şi echimoze gambă stânga.

 

Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că la volanul autovehiculului înmatriculat în străinătate s-a aflat H.I., de 17 ani, din comuna Grădiştea.

Au fost întrunite echipe de căutare formate din poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti, Secţia 11 Zătreni, Serviciul Rutier şi Serviciul de Acţiuni Speciale.

 

De asemenea, cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

One Response to Un puști de 17 ani din Grădiștea a ACCIDENTAT MORTAL o tânără de 27 de ani și a fugit de la locul accidentului. Polițiști din tot județul îl caută pe șoferul CRIMINAL!

  1. presa care informeaza

    un țigan.

     

Leave a Response