|sâmbătă, mai 18, 2024
 • Follow Us!

Mircia Gutău: “Recunosc că am greşit, dar orice om are dreptul să înceapă o viaţă nouă” 

Gutau Buican

Fostul edil din Râmnicu Vâlcea a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă la care au mai participat co-preşedinţii PNL Vâlcea Cristian Buican şi Romulus Bulacu, că nu ar fi îndrăznit să facă pasul spre acest partid dacă liberalii ar fi obţinut în ultimul sondaj de opinie măcar 20 la sută. Totodată, Mircia Gutău a recunoscut că a comis greşeli mari în trecut, însă consideră că are dreptul la o a doua şansă.    “Mircia Gutău a dorit să intre în PNL pe uşa din faţă, ştiţi că sunt demn, fără să supere pe cineva ori să ia locul cuiva.  Dacă cineva din PNL ar fi avut cel puţin 20 % în sondaj, nici n-aş fi îndrăznit să intru în PNL. Dar fiind o diferenţă mare, eu fiind un om de dreapta,  am acceptat să intru în PNL. Aş vrea să le mulţumesc celor care mi-au dat votul într-un mod covârşitor. În acest sondaj, vâlcenii au avut şansa să aleagă între mai multe personalităţi, unele din administraţia locală, unele care sunt în Parlamentul României şi un om, mă refer la mine, care a avut probleme în trecut. Dar vâlcenii l-au ales covârşitor pe subsemnatul. De aceea, eu cred că, trăind într-o ţară democratică, orice om care a greşit are dreptul la o reabilitare, are dreptul să înceapă o viaţă nouă. Ştiu unde am greşit, recunosc că am greşit în multe locuri  Mircia Gutău. fost primar al Râmnicului.    Fostul edil din Municipiului Râmnicu Vâlcea e convins că va obţine un nou mandat anul viitor şi majoritatea în Consiliul Local. Conducerea PNL Vâlcea susţine că ex-primarul a fost primit în organizatie fără a se incalca vreun articol din de statutul partidului.    Mircia Gutău a fost primar al Râmnicului din 2004 până în 2010, când a fost condamnat la închisoare cu executare pentru luare de mită. În 2014, la scurt timp după eliberarea condiţionată, fostul edil a fost condamnat tot pentru fapte de corupţie, dar într-un alt dosar.  Conducerea PNL Vâlcea şi-a asumat candidatura lui Gutău la alegerile locale de anul viitor în urma unui sondaj de opinie în care fostul edil ar fi fost preferat de peste 40 la sută dintre repondenţi.

adevarul.ro

4 Responses to Mircia Gutău: “Recunosc că am greşit, dar orice om are dreptul să înceapă o viaţă nouă”

 1. Elvira

  „O a doua sansa” ???, „O viata noua” ???, bla, bla, bla.
  HA, Ha, Ha !!!
  DOMN’ „LIBERAL” GUTAU, DIMPOTRIVA, INTELEPCIUNEA POPULARA LA ROMANI SPUNE CA,TOCMAI, : „LUPU-SI SCHIMBA PARUL, DAR NARAVU’, BA” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
 2. goguta

  Mai puscarie cred ca nu te-ai saturat, mai vrei, mai vrei dar pana cand? Ciocul mic si fate pitic. Asta nu este o a doua sansa, este o a doua incercare la puscarie!!!

   
 3. Afaceri

  Pana acum Domnul Gutau sustinea raspicat ca nu este vinovat … acum vine cu placa ca recunoaste ca a gresit …

   
 4. vasile

  Daca ati recunoscut ca ati gresit dle Gutau ar fi cazul sa va vedeti de tereaba in alta parte. In niciun stat democratic coruptii si ticalosii nu au dreptul la o a doua sansa in functii publice ci doar in societate LA MUNCA NU LA FURAT. Multumim ca v-ati gandit totusi sa recunoasteti ca ATI FURAT. LA REVEDERE.

   

Leave a Response