|vineri, aprilie 26, 2024
  • Follow Us!

Primăria Râmnicu Vâlcea va aloca de la buget 32 milioane lei pentru proiectele europene nefinalizate în acest an 

varlan_eduard

Primăria Râmnicu Vâlcea va contribui la finalizarea proiectelor europene care vor depăşi termenul de 1 ianuarie cu suma de 32 de milioane lei, din bugetul local, a declarat viceprimarul Eduard Vârlan.

„Ştiu nu este tocmai o reuşită, deşi acum două luni suma pe care estimam că va trebui să o scoatem din buzunar este de 70 de milioane de lei. Multe proiecte au început târziu, contestaţii multiple, a fost şi neşansa ca unele firme să intre în insolvenţă. A fost foarte greu, dar vor fi finalizate. Cert este că, cu toate somaţiile noastre, vor fi două proiecte care vor depăşi 1 ianuarie 2016, mă refer la Complexul de Agrement Ostroveni şi Reabilitarea Zonei Centrale”, a precizat Vârlan.

Astfel, la 1 ianuarie 2016 complexul de agrement Ostroveni va fi gata în proporţie de 45%, urmând ca lucrarea să fie terminată din bani de la bugetul local până în vara anului viitor.

Cel de al doilea proiect, reabilitarea zonei centrale a municipiului (parcare subterană, platou civic, pasaj subteran) va fi gata în proporţie de 55%, urmând ca în primăvară lucrarea să fie finalizată. Pasajul Tudor Vladimirescu, Podul Maternităţii, Parcul Zăvoi şi reabilitarea termică a unor blocuri, proiecte cu finanţare europeană, vor fi finalizate până la 31 decembrie 2015, a dat asigurări Vârlan. AGERPRES

Leave a Response