|vineri, septembrie 30, 2022
 • Follow Us!

Declaraţii șocante ale Denisei Bălan făcute în dosarul lui Dan Şova: Cum se transforma fostul ministru când nu era ascultat 

dan_sova_99740500

Colegii de dosar le-au povestit judecătorilor că acesta devenea agresiv când nu erau respectate indicaţiile pe care le dădea. ‎Mihai Bălan a povestit un episod furtunos, la care spune ca a avut şi martori.

Unul dintre martori ar fi fost chiar soţia lui Mihai Bălan, Denise Bălan, conform declaraţiilor din faţa judecatorilor. Un episod relatat ar fi fost un moment in care a refuzat sa faca anumite lucruri asa cum le solicita Dan Sova, iar ministrul  ar fi devenit extrem de agresiv verbal si s-ar fi iscat o adevarata cearta unde a intervenit sotia lui Mihai Balan pentru aplanare, transmite România TV.

Citeşte şi:  DNA: Mihai Bălan, directorul CET Govora, a acţionat la ORDINUL şi în INTERESUL lui Dan Şova

Procurorii DNA susțin că necesitatea achiziționării serviciului de consultanță juridică de către CET Govora nu a fost rezultatul unui proces decizional comun, ci a aparținut exclusiv directorului general Mihai Bălan, care a acționat la ordinul și în interesul lui Dan Șova.

Denisse Mihai Balan

 

2 Responses to Declaraţii șocante ale Denisei Bălan făcute în dosarul lui Dan Şova: Cum se transforma fostul ministru când nu era ascultat

 1. Constantin Dan L.

  Chiar asa sa fie? Nu prea cred in aceasta variant. De ce nu s-au opus hotiei cind erau pe val? Daca fostul director este imaculat sa justifice averea pe care o detine. Pentru ca a fost implicat in morisca hotiilor sigur nu are cum justifica. Sunt mirat ca isi implica sotia in aceasta mocirla. Sau asa crede ca poate justifica agonisaela. Se inseala pentru ca hotia are picioare scurte.

   
 2. Marian Pătrașcu

  Țară de lichele, țară de secături…

   

Leave a Response