|joi, mai 2, 2024
  • Follow Us!

Avocatul vâlcean Veronel Rădulescu împuşcat la vânătoare! Ii dorim sanatate maestrului! 

veronel_radulescu_22

Unul dintre cei mai buni avovaţi ai României a fost împuşcat la o partidă de vânătoare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul se afla la o partidă de vânătoare organizată, pe un fond de pe raza comunei Osica de Sus, judeţul Olt. Unuia dintre vânătorii prezenţi i s-ar fi descărcat, accidental, arma, fiind împuşcat în umăr un bărbat în vârstă de 56 de ani.

Potrivit MEDIAFAX, victima este avocatul Veronel Rădulescu, cunoscut pentru că i-a reprezentat în instanţă, în cauze de corupţie, pe Dan Şova, Paul Lambrino sau Ovidiu Tender. Poliţiştii au deschis un dosar penal, în acest caz.

„Este vorba despre descărcare accidentală a armei, în urma căreia un bărbat, în vârstă de 56 de ani, cu domiciliul în judeţul Vâlcea, a fost împuşcat în umărul drept. La faţa locului s-au deplasat colegii de la Biroul de Arme, Explozivi şi substanţe periculoase pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile”, a declarat, pentru MEDIAFAX, comisarul şef Claudia Radu.

Victima a fost transportat la Spitalul Cinic de Urgenţă Craiova, cu elicopterul SMURD. Potrivit reprezentanţilor ISU Olt, bărbatul era „conştient şi cooperant.

Din fericire, Veronel Rădulescu este în afara oricărui pericol.

Sursa: criterii.ro

Redactia Ziarul de Valcea se roaga pentru sanatatea avocatului Veronel Radulescu. Doamne ajuta!

Leave a Response