|luni, mai 6, 2024
  • Follow Us!

SONDAJ! Sunteți de acord cu Laura Codruța Kovesi, conform căreia atacurile la adresa ei sunt „ridicole”? 

image-2013-04-4-14553148-41-laura-codruta-kovesi

 

Laura Codruţa Kovesi

SONDAJ EVZ. Laura Codruţa Kovesi a fost aşteptată cu jandarmii la sediul Ministerului Justiţiei. Ea a declarat în fața instituției că acuzațiile lui Sebastian Ghiță la adresa justiției și la adresa ei sunt ”ridicole. Puteți răspunde mai jos cu ”da” sau ”nu”.

La ieșirea din Ministerul Justiției, Laura Codruța Kovesi a declarat că ”nu comentez declarațiile unui inculpat fugar, un om care are mai multe dosare penale”, referindu-se la acuzațiile făcute de Sebastian Ghiță la adresa ei: ”Să lăsăm lucrurile ridicole, gen cucuvele mov și șefi de la CIA. Nu comentez declarațiile unui inculpat fugar, cu mai multe dosare, cu unele dosare instrumentate la DNA, unele trimise în judecată. Încă de anul trecut a acuzat DNA și a făcut afirmații cu privire la sistemul judiciar” (evz.ro)


PRIMELE DECLARAȚII ale Laurei Codruţa Kovesi după DEZVĂLUIRILE EXPLOZIVE ale lui Sebastian Ghiţă: ”Să lăsăm lucrurile ridicole, gen CUCUVELELE MOV. Nu comentez DECLARAȚIILE UNUI INCULPAT FUGAR”

114 Responses to SONDAJ! Sunteți de acord cu Laura Codruța Kovesi, conform căreia atacurile la adresa ei sunt „ridicole”?

  1. I Caracoancea

    NU!

     
  2. Clapon Gheorghe

    Nu

     
  3. Cornea Elena

    NU.

     
  4. pop marius

    sunt de acord cu ea in tot ce face pentru a curma jaful politicienilor corupti indiferent de partid
    sunt de acord cu ea si o sustin in lupta ei impotriva patrulaterului toxic basescu-dragnea-ponta-tariceanu si acolitilor lor!!

     
  5. Baraga Eugen

    Da

     
  6. Baraga Angela

    DA !

     
  7. Mariana Barbanta

    Da

     
  8. Elena Tudorache

    Sunt pentru demiterea ei; mai sunt si alti procurori ccinstiti in tara asta care sa conduca DNA-UL!

     
    • ulea spataru

      de exemplu ,procurorul ponta,nu-i asa? R’ati ai dreacu de borfasi comunisti.

       
      • Roxana Popescu

        La pușcărie. …Cu toți securistii

         
  9. mee

    da! acele acuzatii ale lui ghita sunt ridicole. am ajuns rau daca declaratiile unui inculpat fugar (Care a mai avut denuntari ce s-au dovedit false) devi subiect de stiri zile in sir!

     
  10. raceanu radu

    trebuie suspendata pana la finalizarea anchetei.nu sant de acord cu ceea ce spune.

     
    • NACU FLORIN

      Demisia.

       
  11. Coman

    Da,sunt deacord ,si ar trebui legati asemenea specimene.Laura trebuie aparata.

     
  12. Georgeta

    Da

     
  13. OLIMPIA BOGDAN

    Daca ar fi fost adevarat ceea ce spune de ce a permis sa se intample?

     
  14. Gabriela

    Consider ca isi face datoria (ceea ce multi nu fac) iar atacurile la adres ei sunt jalnice ! Avem un proverb care se potriveste: „Cainele maore de drum lung, iar prostul de grija altuia”

     
  15. Stefan Nitu

    Reformulati intrebarea; se pare ca indiferent de raspuns puteti folosi totul in scopul dorit de dumneavoastra! Consider ca indiferent de pacatele pe care le are, ar trebui sa fie lasata sa-si faca treaba atata timp cat si-o face in folosul natiunii! Situatia este simpla: avem de ales intre justitie si corupti; sper ca nu alegem ca de obicei, coruptii!

     
  16. NITOIU MARIN

    demisia

     
  17. DoinaCostea

    Da!

     
  18. Cornelia

    Este aberant ca intr-o democratie asa cum ne place sa ne numim sunt luate in seama acuzatiile, sau mai degraba aberatiile unui inculpat. Dintotdeauna cea mai buna aparare a fost atacul dar fara probe concrete se numeste doar calomnie si in mod normal trebuie pedepsita prin lege.

     
  19. Theo

    Da,atacurile la adresa sefei DNA sunt ridicole, tendentioase si cu scopul de a influenta decizii viitoare sau/si justificarea de masuri punitive asupra acesteia.

     
  20. CROITORU Elena

    Da.

     
  21. Maria

    Da!! ReSPECT TOTAL !

     
  22. Lucia

    DA, sunt ridicole !!! Daca toate aceste acuzatii veneau din gura unui monument al integritatii si onestitatii probabil altul era raspunsul.

     
  23. radu

    DA!

     
  24. Cernat Aurelia Georgeta

    Ghita nu are talent de povestitor! Mi-e dor de OTV! laura Codruta Kovesi sa mearga inainte! Sa nu se impiedice de …cioate!

     
  25. matei ana

    de acord cu Kovesi

     
  26. Bibi Moldoveanu

    DA

     
    • Bibi Moldoveanu

      DA

       
  27. RADU

    TOATE COMENTARILE FACUTE DE PERSOANE PENALE DE POLITICIENI CARE VOR SA SCAPE DE CERCETARI PENALE SUNT RIDICOLE SUSTIN PE DOAMNA KOVESI.

     
  28. VaSile

    Acuzatiile unui acuzat nu pot fi decat ridicole. Filmul se vede ca e o facatura. Dupa acel perete se mai afla o persoana. Ghita se crede un „Snowden de Romania”. Un om bolnav de paranoia.

     
  29. Ioan

    NU

     
  30. Holospin Constantin

    Da.

     
  31. Liana Ionita

    Da, sunt ridicole. Toti coruptii acestei tari doresc sa fie libera si de neatins de justiti. Se doreste distrug era DNA, se doreste eliberarea tuturor celor care au facut, prin furturie, delapidarile si manevrele lor, ca Romania, o Tara atat de bogata sa fie ceea ce vedem acum : o tara cu oameni saraci, cersetori, cu tineri minunati care se duc sa munceasca pe alte meleaguri, familii distruse, firme si afaceri mici si mijlocii, neconectate la banii statului, care abia supravietuiesc, minciuni, coruptie, spagi, umilinta, injosire, pierderea sentimentului de dragoste de tara, pentru acest sentiment se amesteca, nefericit, cu cel de scarba pentru clasa politica.

     
  32. Barna Gheorghe

    Da.Daaaaaaaaa

     
  33. anascharmuller

    LAURA este cea mai curajoasă femeie din țară și cea mai corectă, de aceia penalii vor să dispară,dar să sperăm că nu va fi cum vor ei.

     
  34. Constantin

    Trebuie incurajata ca sa poata continua lupta impotriva acestor infractori extrem de periculosi ajunsi la nivel inalt in structurile statului ce vor amnistie si gratiere. Tot circul mediatic, cu plansul pe umerii poporului, este pentru obtinerea amnistiei si gratierii pentru moguli si nicidecum pentru binele bietului popor. Oare cum se pot suspenda posturile extremiste de Tv.?

     
  35. Ana cretu

    Este adevarat tot ce a zis Ghita

     
  36. Anna

    Nu

     
  37. POP Elisabeta

    Daca avea ceva de spus trebuia sa spuna si sa faca ordine cit a fost in comisia parlamentara . Acuma dupa ce si-a pierdut imunitatea si a luat-o la fuga spune ce vor muschii lui din RAZBUNARE ! Si in speranta ca scapa . Se agata ca innecatu de nimic.

     
  38. maria popa

    da

     
  39. neamtu

    sunt ridicole

     
  40. pastel

    NU!Nu!

     
  41. Luminita Maniu

    Sunt de acord cu declaratiile Laurei Codruţa Kovesi

     
  42. Beatrice Matei

    Da, sunt ridicole,se cauta sa ne abata atentia de la ce se intampla in tara noastra.

     
  43. Gheorghe Gainariu

    Ghita un produs scolit de mafia creata de A. Nastase
    la fel ca si Ponta si multi altii!

     
  44. Iosif

    Nu sunt doar ridicole, sunt tendentioase, mincinoase, sunt vorbe aruncate-n vant de un infractor. Infractori sunt si cei ce dau crezare cuvintelor unui infractor, dar si cei ce raspandesc mizeria prin media.

     
  45. Adina

    Sunt adevarate afara cu ea

     
  46. georgeta

    asa este ,atacurile la adresa ei sint ridicole .

     
  47. Dorel

    Nu sunt deacord. Nu stie ce sa spuna si ne da cu praf in ochi.

     
  48. NUTA ILIE

    Da trebui demisa si arestata pt.inalta tradare !

     
  49. Manoila Alexandru

    Nu !

     
  50. Balanescu Angela

    Da, sunt de acord. Mor de rusine cand vad oameni ca Ghita care-si permit sa-si dea cu parerea. Voi, presa, ii faceti mari si importanti

     
  51. ludovic Blaj

    Citeva hiene, cind in spatele lor e „o leoaica”… fug cu coada intre picioare…! Dar acum cind hienele s-au alarmat, si au facut o „haita mai mare”, acum ataca ele…!!! In concluzie, noi cei care dam, doar ‘like-uri’… Din fotolii… mi-e teama ca va veni ziua in care VA TREBUI sa iesim in strada !!!!! Altfel, HIENELE O „ARD CU TUPEU”…!!!

     
  52. Matyas Andrei

    d-na Kovesi nu a savarsit nici o fapta penala-toate lumea vede ca talharii POLITICI cauta vreo chitibus sa compromite pe ea-poate resusc daca pune ceva sub cearceaf.

     
  53. Stefania

    Nu

     
  54. Cristian

    Da

     
  55. Cotovanu Roxana

    Da, sunt ridicole.

     
  56. Mardare Nicolae

    Atacurile asupra ei sunt ridicole,numai niste mârlani de psd-isti vad alfel.De 25 de ani a fost singura care a reusit sa stopeze furtul banilor din bugetul statului,…

     
  57. obersterescu georgeta

    Da sunt ridicole !!!!Este un om integru si cu coloana vertebrara!!!Penali se tem de ea si manipuleaza poporul !!!!

     
  58. Marius Catalin Dunga

    De acord!

     
  59. ANA

    O ADMIR PE D-NA KOVESI SI O SUSTIN IN TOT CE FACE SI SPUNE .Ii doresc=- UN AN NOU FERICIT !

     
  60. Doina

    Intre Justitie si corupti aleg Justitia ! Codruta reprezinta un mare pericol pentru o mare parte din politicienii si „oamenii de afaceri” necinstiti ce uniti vor folosi diversiunea si „mizeria” pentru a oanihila,frica lor este imensa .Ea si-a facut datoria ,este o tanara curajoasa,serioasa de aceea trebuie sa o sustinem doar asa vom scapa Romania de coruptie,oameni ca ea nu se gasesc pe toate drumurile ! Ghita este tipicul infractor periculos ajutat de corupti !

     
  61. Tontsch willi

    Da deacord cu dna Kovosi

     
  62. Mirel

    Da

     
  63. uruioc Valentin

    palavrele nu sunt probe

     
  64. Elena Adriana Dobrinoiu

    Nu!

     
  65. Elena Alexandrescu

    Nu…

     
  66. Iacob Serbanescu Padut

    O singura luptatoare impotriva coruptiei reuseste sa-si faca treaba si toti coruptii nu o vor.Ce interes au sa o vrea? CRed in activitatea desfasurata de domnia sa ca este in folosul tarii.Recuperarea furaciunilor sa fie date pagubasului adica poporului.

     
  67. Vio

    Da , sunt ridicole la fel cum sunt si cei care o calomniaza pt ca le e frica de DNA. Toti care fac acuzatii la adresa d-nei Kovesi si DNA sunt niste penali.

     
  68. Paul

    Par ridicole dar, nu sunt, trebuie cercetata impreuna cu alti smecheri ai sistemului, insa, foarte greu se va dovedi. Raspunsul este ”NU”

     
  69. anisoara

    Da sint in total deacord cu ea cum poate un anchetat penal care a fost cu atitea contracte cu statul supraevaluate si strecurat prin șmecherii pe lîngă șefii sri dar nu codlea ci Maior de care nu pomenește nasul lui ponta ,eu cred că ponta la introdus în acea sfera pe Ghita Ponta fiind racolat mai înainte,doi penali ce își bat joc de țară și instituțiile de forță ale statului numai să scape de Pușcărie pe multi ani,subminarea ec.si a vânzării secretelor tarii în afara doi mari dușmani ai Romaniei

     
  70. carare paula

    Doresc sa se termine o data pentru totdeauna cu coruptia in tara noastra . Ea pare hotarata sa faca asta .

     
  71. Miculeanu Liciniu

    Da,o sustin pe Laura Codruta Kovesi,sunt total de acord cu ceea ce a declarat.Cu Doamna Kovesi,cu Doamna Doina Cornea nu mi-este rusine ca sunt roman.

     
    • Liviu din Tl.

      De acord cu tine ai perfecta dreptate.

       
  72. Gabi

    DA

     
  73. Cornel Salajan

    Nu ridicole ci mîrșave, ale hoților încolțiți.

     
  74. Ursu Ion

    Da sunt de acord cu Laura Codruța Kovesi

     
  75. Gabriela Ionescu

    DA!Susțin Laura Codruța Kovesi şi DNA!

     
  76. Bradea

    DA

     
  77. Red

    NU. Din pacate, statul de drept produs de traian basescu a dat gres, sa speram ca toti cei implicati vor cadea pe rand, unul cate unul, nu se mai poate cu dosare create si familii distruse de „justitia independenta”

     
  78. raceanu radu

    da.

     
  79. Ciprian Baciu

    Da ii dau dreptate doamnei Kovesi.

     
  80. Horia Ardelean

    Da

     
  81. Alina Rosu

    Si DA si NU !

    DA, cand e vorba sa condamne si sa starpeasca toti coruptii ! Toti-toti ! Si toate hotiile. Sa faca curat ca e mare nevoie.
    NU categoric daca ancheteaza selectiv, masluieste dosare, influenteaza justitia si condamna oameni nevinovati sau pentru vinovatii minore sau inventate ! DNA nu trebuie niciodara si in nici un caz sa fie instrument de rafuiala intre politicieni si de partajere intre partidele politice ! Pentru ca justitia, daca se departa si se separa de interesele romanilor, devine o structura pur mafiota. Si sa nu uite niciodata ca romanii nu au alt instrument de a relationa cu puterile statului decat votul !

    Mai trebuie stiut ca DNA este mult mai mult decat Codruta Kovesi. DNA-ul poate exista si condus de
    altcineva decat Kovesi.

     
  82. Yvonne Macdougall

    Nu sunt atacuri ci denunturi privind fapte cu conotatii penale.
    Pânã la clarificarea situatiei individa trebuie sa se autosuspende din functie si sa se punã la dispozitia organelor de ancheta

    As

     
  83. SCHINTEE

    DA.

     
  84. floarea-soarelui

    NU!

     
  85. ady

    logica simpla:
    razboiul (RTV & A3) vs. (DNA & SRI) este razboiul
    (Firme Infractori Ghita si Voiculescu) vs. (Institutii ale Romaniei).
    Tu cu cine tii? Cu cu Infractorii sau cu Romania?

     
  86. Gamulescu

    Da,penalii nu trebuie,sa ocupe functii de conducere!Sunt,prea blande pedepsele pentru asa fapte!

     
  87. nicolae albu

    Coalitia penalilor inpotriva statului de drept ,este mai mult decat evidenta ,mai au un singur obstacol : DNA si Codruta Kobesi .

     
  88. Lupu Dinu

    RIDICOL este modul pe care Ghiță Sebastian, l-a ales să spună ce are de spus. Când nu a mai avut imunitate, a fugit ca un laș, motivând că îi era viața în pericol.
    A ales un mod mârșav și mafiot de a se răzbuna pe Laura Codruța și alții. Un om cinstit, așa procedează? Ce face el acum (dezvăluirea unor fapte), de ce a așteptat atât de mult?
    În războiul Ghiță – Laura Codruța, sunt de partea procurorului șef al DNA.

     
  89. octavian căpățină

    Nu sunt ridicole, sunt penale! Dacă ai furat 27 de ani, nu prea ai chef să dai ceva înapoi!

     
  90. Doroftei Ilie

    NU !!!

     
  91. almasan

    DA SINT DE ACORD CU EA ,, REFERITOR LA DUBIOSUL PERSONAJ>>GHITA>> EU CRED CA ACEST INDIVID A FOST CREAT ANUME PT A SI JUCA ROLUL ASTA DAR…ATENTIE,,,DAR…TOATE NUMELE CARE APAR IN ” SEDINTELE LUI ” VIDEO TREBUIE DECAZUTE DIN FUNCTII SI TRASE LA RASPUNDERE ….IN SCHIMB CODRUTA TREBUIE SA RAMINA SI TREBUIE SPRIJINITA SI INCURAJATA SA CURETE TARA DE GUNOAIE..NU STIU CITI DINTRE NOI CHIAR REALIZEAZA CAM CIT DE MANIPULATI SINTEM ..SINT CONVINS CA E O LUPTA TITANICA CA SA DESTRUCTUREZI „CIRDASIILE” GUNOAIELOR DIN SPECTRUL POLITIC SI DE AFACERI DE ACEEA SE SI INTIMPLA ACESTE LUCRURI…INTREBAREA MEA ESTE …DE CE ACEST GHITA DOAR ACUM FACE ACESTE”DEZVALUIRI” DE CE NU LE A FACUT PINA ACUM CIND TARA ERA SUB ALTA CONDUCERE??

     
  92. Ilie B.

    Aceasta doamna este in situatia , hotul striga hotul. Ar trebui sa-si dea demisia sau sa ceara suspendarea din functie daca spune ca este nevinovata. Consider ca statul politienesc in care traim i se datorea ei , sefului adjunct SRI , fostului si actualului presedinte care au multe schelete in dulapurile de acasa si Cotroceni.
    Daca este nevinovata , de ce atitia parlamentari europeni ,din diferite tari , denunță „ingerințe” în justiția din România a Institutiilor de forta ca DNA si SRI?
    Cred ca ar fi bine sa-si recunoasca vinovatia si sa plece acasa , sa nu astepte sa explodeze mamaliguta. Atunci, atit ea cit si generalul lui Base vor avea soarta impuscatului.

     
  93. Stoica Radu

    DA,DA

     
  94. Selu Ion

    Daaaaaa….

     
  95. POP Elisabeta

    Sunt ridicole. Ghita trebuia sa iasa la inaintare atunci cind era in comisia de control al SRI. Acuma dupa ce si-a pierdut imunitatea si a disparut vrea sa se RAZBUNE pe DNA si pe LCK .

     
  96. zamolxe

    Da! sunt întru totul de acord cu ea., penalii au intrat în fibrilație-frica i-a cuprins și-acum vor să deie lovitura decisivă statului de drept…la ce naiba să te aștepți de la un parlament plin de penali?!?…doamne dă-i putere neamțului și….treyiți-vă tineri români!…

     
  97. Ruxandra

    NU! Trebuie anchetata! Daca ea a promovat sistemul bazat pe denunturi, daca ea a intocmai dosare penale si a facut arestari bazate pe denunturi, atunci de ce sa nu fie si ea anchetata in urma unui denunt? Oameni buni, nu vă dați seama? Este ea singurul om competent din țară și corect? Să părăsească cât mai repede funcția acest instrument al serviciilor secrete!

     
  98. Romanese Vasile

    De acord cu doamna Kovesi.Ghita .Penalul Ghita spune numai prostii. In anul 2010 Ghita era ofiter acoperit era om al sistemului . Coldea nu a savarsit nici o ilegalitate mergand in vacanta cu Ghita daca si-a platit biletul.Apropo .La RTV se prezinta niste facturi scanate de Ghita pe o foaie A4.DOBITOCI de la RTV faceau calcule cat a platit , cautau pe internet cat costa o zi la hotel.Domnilor RTV pai pe factura scrie suma ,cat puteti fi de rau intentionati sau prosti de nu stiti sa cititi suma ,inseamna ca facturile sunt false . Verificati contul din care au fost platite.Chiar acuma se spune ca domnul Coldea si-a dat demisia sau a fost suspendat. Ghita a fost sub acoperire ,a facut afaceri cu statul a furat cat a vrut el dar nu ia fost destul ,a intrat in politica si a incercat tot felul de interventii cum recunoaste chiar el. La un moment dat s-au saturat de el institutiile statului (DNA, SRI

    0

     
  99. FANE

    DA CU ASEMENEA ACUZATII PLUS CA A ASCUNS DOSARU FRATELUI NU MAI POATE CONTINUA ,SA FIM CORECTI

     
  100. Guat

    DA sunt deacord. Numai un om certat cu legea sau de rea credinta ar fi impotriva.

     
  101. SEBASTIANA

    Este penibilă şi penală! NU!

     
  102. mihai

    NU……Până nu faci foc, fum nu iese!!!se confunda institutia cu persoana lucru deosebit de grav ,intalnit doar in comunism :Dai în mine, dai în fabrici şi uzine!

     
  103. Aura

    DA…Nu trebuie sa dam satisfactie penalilor in niciun caz…Ca a facut unele greseli sunt de acord ,dar nu trebuie sa-i lasam sa ne fure la nesfarsit …Toti cei condamnati meritau sa fie;doar ca sunt asa smecheri incat sa nu poata fi prinsi cu toate furaciunile facute…Procurorii ii prind si ei cu „pacate” mai mici ca nu au incotro …Ei cand spun ca sunt condamnati politic spun pentru pt ca le pare rau ca altii pe care-i stiu ca au furat ca si ei nu sunt condamnati inca,nu pentru ca n-ar fi furat nimic…Caci daca toti acei condamnati pe care-i stim nu au furat nimic,atunci cine a furat fratilor in tara asta??? EXTRATERESTRII??

     
  104. Amironesei

    NU

     
  105. georgeta batuca

    NU SUNT DE ACORD CU ALEGATIILE DOAMNEI

     
  106. Luciana

    Ridicola e ea, nu comentariile la adresa ei!

     
  107. maria ciontu

    SUNT DE ACORD CU CODRUTA K,NU CU INCULPATII,AM INCREDERE IN JUSTITIE,FITI TARI ,JOS CORUPTIA

     
  108. Denisa P

    Nu

     
  109. Miculeanu

    Da.Este plin de hotipe aceasta pagina,sau complici,sau complici prin ignoranta si lasitate.Sunt cei care sunt impotriva lui Kovesi.Eu,care nu am furat in viata mea,tin cu vardistul,nu cu hotii.Sunt cu ’’the iron lady’’a Romaniei.

     

Leave a Response