|luni, octombrie 18, 2021
  • Follow Us!

Un tânăr a murit pe terenul de fotbal în județul Vâlcea. Emanuel Ciupercea s-a stins la doar 19 ani 

Un-tanar-a-murit-pe-terenul-de-fotbal-in-judetul-Valcea

Un tânăr a murit pe terenul de fotbal în județul Vâlcea, după ce inima i-a cedat. La doar 19 ani, Emanuel Ciupercea s-a prăbușit la finalul partidei, iar medicii chemați de urgență nu au reușit să-l readucă la viață. Din spusele apropiaților, tânărul a jucat fotbal la echipa din localitate, însă a renunțat la sport din cauza unor probleme cu inima.

Emanuel Ciupercea nu rata nicio ocazie să joace fotbal, pe terenul din comuna Mihăești, județul Vâlcea. Miercuri seară, a acceptat propunerea mai multor prieteni care l-au vrut în teren. Martorii susțin că tânărul a fost nevoit să stea pe bancă, după ce i s-a făcut rău în prima repriză. Nu a vrut să renunțe și a intrat apoi în poartă, scrie Gazeta de Sud.

„S-a simţit mai bine şi a decis să joace din nou. La finalul partidei a căzut din picioare, am sunat la 112, însă când a ajuns ambulanţa era deja mort“, a declarat Marinel Iancu, tânărul care a sunat la 112.

Un tânăr a murit pe terenul de fotbal în județul Vâlcea. Juca fotbal, deși avea probleme cu inima

În urma necropsiei, legiştii au stabilit că băiatul de 19 ani a murit în urma unui stop cardio-respirator.

„I-a cedat inima, avea mari probleme cardiace. Probabil că nici nu ştia de ele din moment ce juca fotbal“, a spus medicul legist Naum Neamu.

Din spusele localnicilor, Emanuel Ciupercea era descris drept un băiat cuminte care iubea fotbalul. Până la 16 ani, tânărul a fost legimiat la echipa de fotbal a comunei Mihăești. După ce a renunțat la sport, era nelipsit de la meciurile de fotbal disputate între prieteni.

sursă foto: Gazeta de Sud

Libertatea.ro

Leave a Response