|joi, mai 2, 2024
  • Follow Us!

Valceanul Dem Rădulescu a lăsat în urmă o fată superbă! Cum arată fiica lui, Irina 

irina-radulescu-499x500

 

Toată lumea îl știe pe Dem Rădulescu pentru că a fost un mare actor de comedie român de teatru, film și televiziune care a făcut cinste țării noastre. El s-a născut pe data de 21 septembrie 1931 în Râmnicu Vâlcea, însă a decedat la vârsta de 68 de ani, la București, pe data 17 septembrie 2000. 

Dem Rădulescu nu a fost doar unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei românești, dar a fost și un iubit profesor la la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București – noteaza avantaje.ro

Dem Rădulescu a lăsat în urmă o fiica, pe nume Irina Rădulescu, pe care i-a dăruit-o soția sa, actrița Adriana Șchiopu. Despre Irina nu se știu prea multe lucruri, însă cert este că ea a călcat pe urmele tatălui său.

Doar dacă ne uităm la câteva fotografii cu fiica lui Dem Rădulescu, ne putem da seama imediat că este o fată foarte frumoasă. Are ochii mari și albaștrii, iar părul ei este blond închis. Fără îndoială, apariția ei ar capta privirile tuturor.

Despre cariera Irinei Rădulescu

Irina Rădulescu a terminat Școala Centrală din București, după care a urmat cursurile Universitatății Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. După terminarea facultății, ea început să profeseze în domeniul care a pasionat-o mereu, și anume actoria.

Încă din anul 2008, Irina Rădulescu este actriță la Teatrul Mic din București.

Leave a Response