|vineri, mai 3, 2024
  • Follow Us!

Două accidente pe DN 7, pe drumul către Râmnicu Vâlcea 

accident-valcea

 Pe Drumul Naţional (DN) 7, direcţia de deplasare dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, au avut loc aseară şi în această dimineaţă două evenimente rutiere, soldate cu pagube materiale şi o victimă, persoană minoră, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea.

Aseară, un tir s-a răsturnat în afara părţii carosabile a DN 7, la kilometrul 181 + 800 metri, pe direcţia de deplasare Sibiu – Râmnicu Vâlcea. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale, iar circulaţia nu a fost blocată.

În această dimineaţă, tot pe DN 7, la kilometrul 221 + 600 metri, în afara localităţii vâlcene Balota, a mai avut loc un accident, în care au fost implicate un autoturism cu număr de Olt şi o autoutilitară. Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs ca urmare a neadaptării vitezei de deplasare a conducătorului autoturismului, care a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, fiind lovit de celălalt vehicul.
În urma coliziunii dintre cele două autovehicule a rezultat o victimă, o persoană minoră care a fost transportată la spital. Sensul de mers Sibiu – Râmnicu Vâlcea a fost blocat şi s-a circulat alternativ, pe o singură bandă. (gds.ro)

Leave a Response