|duminică, iulie 21, 2024
  • Follow Us!

Restituiri – expoziție de fotografie și expoziție cu vânzare din rucodelia viețuitorilor din mănăstirile vâlcene 

Afis A3 invitatie-page-001

 

 

În zilele de 17 și 18 iunie, Arhiepiscopia Râmnicului vă invită la ediția a doua a Evenimentului Restituiri. Valori ale spiritualității ortodoxe vâlcene, organizat  împreună cu Asociația Renașterea Obiceiurilor și Tradițiilor Românești din dorința reafirmării artei bisericești și redescoperirii tradițiilor și meșteșugurilor din spațiul monahal vâlcean.

Manifestările, organizate cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, debutează cu vernisarea Expoziției de fotografie Privind din înălțimi lăcașurile de închinare, ce va fi urmată de Expoziția cu vânzare din rucodelia viețuitorilor din Eparhia Râmnicului – mănăstirile Bistrița, Hurezi, Arnota, Dintr-un Lemn, Govora, Jgheaburi, Surpatele, Ostrov, Turnu, Sărăcinești, Iezer, Antim – și Arhiepiscopia Dunării de Jos, precum și expoziția de pictură pe sticlă realizată de  elevi din școlile vâlcene.

Evenimentul se va desfășura la Sala Iosif Episcopul  a Casei Sfântul Ierarh Calinic după următorul program: Sâmbătă, 17 iunie, orele 10.00 – 19.00 și Duminică, 18 iunie, orele 13.00 -19.00.

Intrarea este liberă.

Afis A3 invitatie-page-001

Leave a Response