|joi, iulie 25, 2024
 • Follow Us!

Pentru anul scolar 2017-2018, Liceul Oltchim Ramnicu Valcea va ramane in locatia si in structura scolara actuala 

FB_IMG_1497911393617
  O dezbatere aprinsa ieri, 19.06.2017, la sala 2 a Institutiei Prefectului, la Sedinta extraordinara a Comisiei de Dialog Social.
  Tema a fost una extrem de sensibila, respectiv situația actuală de la Liceului Tehnologic Oltchim, prin prisma intenției de desființare sau de reorganizare a acestei unități școlare.
  La intalnire au participat subprefectul judetului, doamna Aurora Gherghina, primarul municipiului Ramnicu Valcea, domnul Mircia Gutau, presedintele Uniunii Sindicatelor Invatamant Valcea, domnul profesor Lucian Marinescu, vicepresedintele acestei structuri sindicale, domnul profesor Tiberiu Pana, doamna inspector general al ISJ Valcea,profesor Andra Bica ca si alti factori cu atributiuni in domeniu.
  Concluzia intalnirii a fost ca pentru anul scolar 2017-2018, Liceul Oltchim Ramnicu Valcea va ramane in locatia si in structura scolara actuala.
  Primarul municipiului Ramnicu Valcea a reiterat faptul ca va incepe inca de la finele acestui an un amplu proces de dezbatere publica referitoare la necesitatea unei reforme a sistemului de invatamant din municipiu.

  Florian Marin, prefectul judetului Valcea

One Response to Pentru anul scolar 2017-2018, Liceul Oltchim Ramnicu Valcea va ramane in locatia si in structura scolara actuala

 1. Laurian C.

  Sunt citeva lucruri care trebuiesc clarificate si anume:
  – cind si cine a aprobat trecerea UM Vladesti catre Universitatea Pitesti?
  – cine a urmarit implementarea programului propus de Universitate?
  – de ce este atit de vehement actualul primar pentru acest schimb de cladiri si de ce nu se ia unitatea militara de la Universitatea Pitesti deoarece nu s-au realizat cele promise?
  – cum poate un primar sa stabileasca necesitatea unei reforme a sistemului de invatamant din municipiu , inaintea ministerului de resort?
  – ce interese exista si cine este sforarul in spatele acestei afaceri?
  Daca Institutiile statului sunt interesate pot deslusi itele unei afaceri puturoase care acum este scoasa la iveala chiar de initiatorul ei. Dar se pare ca , in conjunctura actuala , cloaca care a pus stapinire pe Romania va crea in continuare multe nemernicii.
  Sa nu ne asteptam la ceva bun nici din partea mafiei galben portocalii daca va guverna tara imediat dupa asanarea mocirlei PSD-iste , pentru ca nici alde organ nu sunt buni de nimic.

   

Leave a Response