|duminică, iulie 21, 2024
  • Follow Us!

FINALIZAREA „TRANSALPINA SKI RESORT” – O CERTITUDINE! 

Transalpina-Ski-Resort-de-la-Vidra-Galerie-foto-1356337238-1.856998-640x480-300x225

“Ieri, 27 iunie, primarul comunei Voineasa, Gabriel Sebastian Năstăsescu, a semnat, alături de Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, contractul de finanţare pentru continuarea lucrărilor la proiectul “Dezvoltarea infrastructurii de agrement, staţiunea Voineasa”, proiect pentru finalizarea căruia Ministerul de Resort a alocat, la sfârşitul lunii mai, 15.000.000 lei.
Domnul primar a semnat, astăzi, ordinul pentru începerea lucrărilor, ceea ce mă bucură foarte mult, fiindcă asta înseamnă că lucrurile se mişcă destul de repede şi în sensul în care trebuie. Sunt convins că domnul Năstăsescu Gabriel, în condiţiile legii, se va implica personal în supravegherea constructorului, astfel încât ritmul de lucru să fie alert, iar lucrările de calitate.
Finalizarea acestui proiect înseamnă pentru Voineasa nu numai finalizarea pârtiei de ski, ci şi un mare pas spre revigorarea acestei superbe staţiuni, a cărei strălucire ar putea fi redată prin investiţiile care, cu siguraţă, vor fi atrase în zonă.
Felicitări, domnului primar, pentru reuşită!” – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice.
Râmnicu Vâlcea
28.06.2017

Leave a Response