|duminică, decembrie 10, 2023
  • Follow Us!

Două persoane dispărute, depistate de poliţie la Prundeni şi Călimăneşti 

politisti3_23507000

Poliţiştii vâlceni au reuşit depistarea a a două persoane dispărute. Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, la data de 6 august, in jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Prundeni au fost sesizați de o femeie din comuna Ionești, județul Vâlcea, cu privire la faptul că fratele său, un bărbat de 62 de ani, a plecat in cursul zilei cu bovinele la pășunat si nu s-a mai întors.

Femeia a precizat ca animalele s-au întors singure din câmp, precum si faptul ca accesul către pășunile din zona este îngreunat datorita caracteristicilor deluroase, conturând astfel ideea ca este posibil ca bărbatul să fie in imposibilitatea de a reveni la domiciliu, acesta având și o sănătate precară.

În urma sesizării, polițiștii au efectuat imediat verificări in zona terenurilor deluroase de pășunat amplasate in apropierea comunei Ionești, folosind mijloace auto 4×4 și au reușit identificarea la scurt timp a bărbatului în viață, la o distanta de circa 3 km de domiciliu, intr-o liziera, întins pe sol.

Acesta se afla în stare de hipertermie și a fost transportat la domiciliu său, unde a declarat ca nu a mai putut reveni la domiciliu din cauza stării de sănătate, fiind întrebat cu privire la solicitarea Serviciului de Ambulanta, in vederea acordării de îngrijiri medicale, acesta a refuzat susținând ca in prezent si-a administrat tratamentul iar starea de sănătate s-a îmbunătățit.
Din primele verificări rezultă că bărbatul nu a fost victima niciunei infracțiuni.

La data de 5 august, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești au fost sesizați de un cadru medical cu privire la faptul că o pacientă

Leave a Response