|duminică, decembrie 10, 2023
  • Follow Us!

TRADARE?! General SRI spune ca trebuie sa primim REFUGIATI pentru ca avem o lipsa acuta de forta de munca… 

safe_image

Cand in Germania sau Suedia, migrantii musulmani refuza efectiv sa munceasca, Sorin Gabriel Cozma, fost sef al Direcţiei Generale Prevenire şi Combatere Terorism din cadrul SRI, transmite ca ei vor rezolva lipsa acuta a fortei de munca din Romania!

Ilse Aigner, ministrul bavarez al economiei, a desfiintat, prima, una dintre legende: cea a doctorilor, arhitectilor, inginerilor si oamenilor de stiinta, migranti din Orientul Mijlociu:

„Povestea cu refugiaţi bine şcolarizaţi nu se confirma. Peste o treime dintre ei au doar şcoala primară sau n-au deloc şcoală, deci vor rezolva foarte puţin din nevoia de forţă de muncă din Germania… Tot spunem că refugiaţii ar fi o binecuvântare pentru piaţa muncii… Adevărul este că integrarea acelora care vor rămâne aici este o imensă provocare financiară şi socială.”- declara ea.

I s-a alaturat Agentia Federala a Muncii care a prezentat intr-un raport oficial niste informatii socante: 81% dintre imigrantii ajunsi in Germania nu au nici o calificare, nici macar un certificat care sa dovedeasca ca si-au terminat studiile si doar 8% dintre ei au o diploma academica!

Guvernul suedez a desfiintat, fara intentie, alta legenda, a celor veniti sa munceasca pentru Europa, atunci cand a anuntat ca din cei 180 000 de imigranti musulmani care au intrat in Suedia in 2015, numai 3% au acceptat sa urmeze cursuri de formare suplimentare, neaparat necesare pentru ocuparea unui loc de munca!

Experienta ultimilor 2 ani a dovedit ca imigratia extra europeana aduce cu ea explozia criminalitatii, violuri si agresiuni sexuale in lant, atentate teroriste, armata pe strazi, insecuritate, instabilitate, haos.

Aceasta realitate este deacum publica si de domeniul evidentei. S-a trecut de faza lui “Bine ati venit” si a declaratiilor politice iresponsabile. Atat factorii de decizie de la Bruxelles, cat si Angela Merkel, au fost obligati de realitate sa-si mai edulcoreze discursul si sa renunte sa mai predice public mesajul radical: Europa continent de primire.

In conditiile acestea, declaratiile facute recent la Rasnov de generalul SRI Sorin Gabriel Cozma, pana de curand sef al Direcţiei Generale Prevenire şi Combatere Terorism din cadrul SRI, tin de domeniul aberatiei si al irationalului. Raspunzand intrebarilor publicului prezent la o dezbatere pe tema “Globalizarea Terorismului”, generalul Sorin Gabriel Cozma a declarat:
“Valurile de emigranti vor lovi si Romania. E Romania pregatita sa primeasca 500.000 de musulmani? Vorbim de femei, copii, oameni normali care au patimit foarte mult in tarile lor. Vom fi sau nu pregatiti? Va trebui sa dam un raspuns la problema aceasta. Avem o lipsa de forta munca acuta…. “

Cand statisticile ONU certifica azi ca 80% dintre imigrantii extraeuropeni sunt “imigranti economici”, barbati tineri care nu vin din zone aflate in razboi, generalul SRI o tine tot cu “femeile si copii”!

Cand in Germania sau Suedia, migrantii musulmani refuza efectiv sa munceasca, Sorin Gabriel Cozma transmite ca ei vor rezolva lipsa acuta a fortei de munca din Romania!

Dar Sorin Gabriel Cozma nu s-a oprit aici. Intrebat despre oportunitatea construirii Marii Moschei, proiect initiat tot de Victor Ponta, generalul anti-tero a dat un raspuns care a reamintit iar de dezechilibratul care ne-a fost premier: “Greu de spus daca e bine sau e rau sa se construiasca o mare moschee in Bucuresti. Factorul politic, el trebuie sa adune toate informatiile necesare unei decizii. Nu exista bine sau rau. Un lucru poate fi de bine acum, dar rau peste 10 ani. Stiti ca noi construim o biserica ortodoxa in Turcia? V-ati gandit si la riscul refuzului de a construi o moschee?”

Pana sa decida “factorul politic” a decis, manipulativ si subliminal, generalul: da, e bine, pentru ca si noi construim la turci o biserica, si e riscant ca ei sa nu construiasca o moschee la noi!

Nu, noi, romanii, nu construim nicio biserica ortodoxa in Turcia! Aici, Sorin Gabriel Cozma dezinformeaza voit.

Sursa: https://www.facebook.com/berenghi.catalin/posts/1581121571948713

integral:

In vara lui 2015, 2 milioane de refugiati musulmani au fortat granitele Uniunii Europene, cei mai multi dintre ei traversand apele Mediteranei ce despart Turcia…
BOGDANCALEHARI.WORDPRESS.COM
Îmi placeVezi mai multe reacţii

Comentează

Leave a Response