|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Inspectorul general Andra Bica a premiat elevii de nota 10 din anul 2017! 

3 (1)
     Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea a organizat festivitatea de premiere a absolvenților care au obținut media 10 la evaluarea națională pentru clasa a VIII-a din anul 2017 și la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017.
Doamna inspector școlar general Andra Bică a invitat elevii și părinții la sediul ISJ Vâlcea, mulțumindu-le tinerilor pentru efortul depus, pentru capacitatea lor de a se mobiliza, pentru alegerea făcută în continuare și pentru respectul și recunoștința pe care au arătat-o deopotrivă profesorilor și părinților lor prin aceste rezultate.
La festivitate au fost înmânate dipoma de merit și recompensa financiară oferită de Ministerul Educației Naționale, conform OMEN nr. 4594/2017
De asemenea, la acest eveniment au fost prezenți domnii directori ai unităților de învățământ care au adresat cuvinte de mulțumire celor prezenți și dascălilor care au condus pașii elevilor lor în fiecare an către noi experiențe, emoții și împliniri.
 
„Cu respect, admiratie si prietenie, prin intermediul dumneavoastră urăm elevilor succes în noul an școlar, domnilor profesori numai reușite și tuturor părinților să fie alături de copii pentru că numai prin educație ne putem bucura împrună de reușită!”

Leave a Response