|vineri, aprilie 19, 2024
 • Follow Us!

Deputatul Lovin se lauda ca a pus coada la pruna si rama la tablou… 

lovin-alde-deputat

Deputatul din pura intamplare bi-ca(ragialeasca), pe numele lui Dumitru Lovin, se foloseste de drama locuitorilor din zona Horezu-Maldaresti pentru a-si atrage capital electoral. Jenanta atitudinea lui Nenea Tache!

Iata cum se lauda Tachita, ca a pus coada la pruna si rama la tablou:

Demersurile deputatului ALDE Dumitru Lovin la Bucureşti şi vizita ministrului Graţiela Gavrilescu la groapa de gunoi de la Măldăreşti au avut un efect pozitiv pentru judeţul Vâlcea.

Miercuri, în şedinţa de Guvern, s-a aprobat proiectul de hotărâre privind alocarea unei sume de aproximativ 12 miliarde de lei vechi, din Fondul de intervenţie aflat la dispoziţia Guvernului, pentru acoperirea depozitului de gunoi cu un strat de pământ şi, astfel, să se stingă incendiul care, de câteva săptămâni, le face viaţa grea locuitorilor din vestul judeţului.
Mai departe, responsabilitatea pentru închiderea gropii de gunoi şi ecologizarea zonei aparţine agentului economic care o deţine în proprietate.

Cabinet Parlamentar Dumitru Lovin

2 Responses to Deputatul Lovin se lauda ca a pus coada la pruna si rama la tablou…

 1. Laurian C.

  Adevarat. Zoaie tache Münchausen a rezolvat problema , rasturnind zoaiele peste focul din groapa de gunoi. Piticul atomic balit , se mai impauneaza cu o fapta facuta de altii. Asa se intimpla cind asemenea specimene sint propulsate in functii decizionale.
  Zoaie tache , la fapte ca de vorbe sintem satui. Care sint realizarile in cele zece luni de mandat? In afara de bale si de mincat……..

   
 2. O FOSILA COMUNISTOIDO-SECURISTA ...

  … CARE, DINTOTDEAUNA, A DAT DIN GURA, INCERCAND SA VANDA „GOGOSI” LA FRAIERI …

   

Leave a Response