|joi, iunie 20, 2024
 • Follow Us!

Tânărul și neliniștitul Bogdan Mateescu și războaiele din interiorul CSM… 

Judecatorul-Bogdan-Mihai-Mateescu-reportaj-Avocaturacom-foto-interior-3

 

Noi speram sa nu fie adevarat ce se vorbeste prin Valcea si pe la Bucuresti. Cica judecatorul Bogdan Mateescu din CSM, zis „noul Vasilica”, si-ar fi pus in cap sa scape de una dintre cele mai apreciate judecatoare. Ne referim la fosta presedinta a Asociatiei Magistratilor din Romania, judecatoarea Gabriela Baltag. Mateescu ar incerca in aceste zile sa convinga cat mai multi colegi din CSM ca Baltag trebuie indepartata din institutie. Supararea judecatorului este cauzata de pozitia corecta a Gabrielei Baltag privind declaratia comuna CSM-ICCJ-PICCJ referitoare la lupta impotriva coruptiei. Caci in timp ce Gabriela Baltag a criticat acesta hotarare, Mateescu a promovat-o pe Facebook, mandru nevoie mare. Deh, adevarat partener al DNA… Revenind, noi speram sa nu fie adevarat ce vorbeste lumea. A facut Mateescu piruete de cand a ajuns in CSM, dar asa ceva credem ca ar fi prea mult. Totusi, semne exista, avand in vedere ca Mateescu a atacat-o pe Gabriela Baltag pentru pozitia sa – notează publicaţia „Lumea Justiţiei”.

2 Responses to Tânărul și neliniștitul Bogdan Mateescu și războaiele din interiorul CSM…

 1. Laurian C.

  Se confirma vorba ca „ce iese din pisica, soareci maninca”. Mafia galben portocalie nu se dezminte. Tatal , primar la Govora a fost dovedit turnator la securitate , acum fiu de dovedeste a fi razbunator pe cinste si seriozitate. „Vasilica” caraghosul ce se dadea in stanmba pe la emisiuni karaoke , era mic copil pe linga acest specimen.
  Sa-i pui gind rau unei judecatoare model si cu vertivalitate este apogeul oricarui GIGA intru ale justitiei.
  Cred ca se impune un referendum pentru eliminarea pigmeului din CSM , asa cum s-a facut si impotriva lui Vasilica si Ghicai.
  Rusine , tovarase judecator fara constiinta. Rusine.

   
 2. Nicolae Murarusi

  Da, nu intamplator l-a atacat si
  pe Danilet!

   

Leave a Response