|vineri, iunie 21, 2024
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 18.09.2017 

soparla-cu-volanas
  • O problemă reala la SC Apavil SA ţine de structura de personal supraîncărcată, cu numiri politice, in unele situatii, cu salarii grase şi care, în mare parte, „taie frunze la câini”, după cum preciza chiar primarul Mircia Gutău.

 

  • În data de 12 septembrie, Judecătoria Drăgăşani a decis începerea procesului în dosarul privind abuzul în serviciu săvârşit de primarul din Prundeni, Ion Horia Horăscu. „Respinge cererea formulată de inculpat. În baza art. 346 alin.2 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 51/P/2014 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani privind pe inculpatul Ion Horia Horăscu, trimis în judecată în stare de libertate pentru infracţiunea de abuz în serviciu asimilată unei fapte de corupţie, prevăzută de art. 132 din Legea nr. 78/2000 rap. la art. 297 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 5 Cod penal, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Ion Horia Horăscu. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se menţionează în încheierea finală nr. 291/2017 a Judecătoriei Drăgăşani. Vă vom ţine la curent cu desfăşurarea procesului.

 

  • Printre atâtea ştiri negative venite din partea liberalilor vâlceni, avem şi o veste bună: avocata Irina Argeşanu, fata patronului de la Scavil, Constantin Argeşanu, candidează la şefia femeilor din PNL Râmnicu Vâlcea. „Cu o floare nu se face primăvară”, am putea spune, dar este un început promiţător pentru un partid confiscat de ani buni de „camarila” deputatului Buican şi care este incapabil de reforme interne. Poate Irina Argeşanu se gândeşte să candideze şi la şefia femeilor PNL Vâlcea, unde Mihaela Andreianu straluceste prin lipsa de rezultate…

 

  • Se aude că procurorii DNA au fost în „vizită” pe la Primăria comunei Ioneşti, condusă de satrapul şi „vânătorul de oameni” Constantin Neagoie, şi au ridicat mai multe documente cu privire la o licitaţie trucată privind lucrările de renovare şi extindere a sediului primăriei….

Leave a Response