|joi, iunie 20, 2024
 • Follow Us!

Valceanul Bogdan Mateescu, comportament de DERBEDEU la CSM?! Dezvaluiri incredibile ale judecatoarei Baltag! 

Judecatorul-Bogdan-Mihai-Mateescu-reportaj-Avocaturacom-foto-interior-3

Judecătoarea Baltag, dezvăluiri cutremurătoare despre tensiunile din CSM: ‘Ameninţările curg de la începutul anului’

baltag gabriela
Judecătoarea Gabriela Baltag, membră CSM, face o serie de dezvăluiri despre tensiunile enorme din interiorul Consiliului Superior al Magistraturii. Într-un interviu acordat jurnalistei Oana Zamfir la Antena 3, judecătoarea afirmă că „ameninţările, jignirile curg de la începutul anului” la adresa unor membri CSM.Potrivit judecătoarei Baltag, fost preşedinte al Asociaţiei Magistraţilor din România, reprezentanta tribunalelor în CSM, unele persoane din CSM jignesc în mod constant alte persoane din cadrul Consiliului. „Suntem de multe ori un exemplu negativ pentru societate. Ceea ce se întâmplă când se întrerupe înregistrarea e ruşinos. Colegii noştri trebuie să afle că nu toţi cei pe care i-au ales îi şi reprezintă. Nu ştiu pe cine reprezintă, dar nu îi reprezintă pe ei”, a declarat judecătarea. Pe surse, am aflat, NU cu surprindere, ca unul dintre colegii din CSM ai judecatoarei Gabriela Baltag, cu comportament specific DERBEDEILOR, ar fi valceanul Bogdan Mateescu?! Nu ne-ar mira! (n.n.)

 

Gabriela Baltag a sesizat şi vizite suspecte la CSM ale unor membri ai Inspecţiei Judiciare sau ale altor persoane din sistem.

„Inspectori de la Inspecţia Judiciară vin în vizită la unele persoane. Au fost persoane importante în acest sistem care au venit după sfârşitul orelor de program în această instituţie şi am vrut să cunoaştem acest lucru, care a fost motivul pentru care au venit. Solicitarea mea a fost respinsă”, a declarat judecătoarea, care susţine că şi Laura Codruţa Kovesi face vizite târzii la CSM.

„Am văzut-o o dată, pe 18 ianuarie, seara, la ora 19 fără ceva, intrând în CSM. I-am întrebat pe colegi ce caută la ora aceea. Mi s-a părut nefiresc. Nu am aflat nici în ziua de azi, pentru că nimeni nu a vrut să recunoască”, a mai relatat judecătoarea care, de-a lungul carierei, a avut de două ori frânele la maşină tăiate.

Gabriela Baltag susţine că ameninţările la care sunt supuşi membrii CSM sunt variante. „De la cuvinte aruncate, de la mail-uri pe care le poţi primi pe grupul membrilor CSM… Eu le păstrez, pentru că dacă într-o zi o să mi se întâmple ceva… (…) Când am pus în discuţie problema separării carierelor, a existat o presiune la fel de mare ca acum. Când am plecat de acasă i-am lăsat soţului câteva date ca în cazul în care mi se întâmplă ceva să poată contacta un coleg, un apărător”, a mai declarat judecătoarea.

Sursa: stiripesurse.ro

 

One Response to Valceanul Bogdan Mateescu, comportament de DERBEDEU la CSM?! Dezvaluiri incredibile ale judecatoarei Baltag!

 1. Rădescu Gheorghe

  Stimați reprezentanți ai publicației Ziarul de Vâlcea, Urmare a neadevărurilor publicate în ziarul domniilor voastre vă aduc la cunoștiință următoarele:
  1. Intre familia Rădescu din Popești și familia Mateescu din Govora nu a existat niciodata o legătură de prietenie fiindcă nu se cunosc
  2. Între Elena Rădescu și tată domnului Mateescu nu a existat vre-o legătura de amiciție deoarece ea a plecat în Ploiești unde a și lucrat din 1983, diferența de vârstă e considerabila între cei doi
  3. Ziarul domniilor voastre a publicat neadevăruri prezentate de Adina Anghelescu în Lumea Justiției. Dacă vreți informații despre această făcătură întrebați-ma pe mine si vă dau informații bazate pe probe!
  4. Rădescu Gheorghe nu e prieten pe facebook cu B.Mateescu, acest lucru nu reflecta nimic pt că eu nu i-am dat accept!
  5. Mă văd pus în situația de a lămuri acestea in instanța. Cu stimă.

   

Leave a Response