|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 28.09.2017 

soparla-cu-volanas

Mihai Balan, fostul director al CET Govora, umilit de judecatori:În conformitate cu disp. art.92 alin.3 cu referire la art.93 Cod penal, pe durata termenului de supraveghere condamnatul trebuie să respecte măsurile de supraveghere şi să execute obligaţiile ce îi revin, după cum urmează: a)să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Vâlcea, la datele fixate de acesta; b)să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c)să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d)să comunice schimbarea locului de muncă; e)să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art.93 alin.2 lit.b Cod penal, impune condamnatului să frecventeze un program de reintegrare socială, derulat de către Serviciul de Probaţiune Vâlcea sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate. Potrivit art.93 alin.3 Cod penal, pe parcursul termenului de supraveghere condamnatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 zile, la o entitate stabilită de Serviciul de Probaţiune Vâlcea. Atrage atenţia inculpatului asupra disp.art.96 şi art.93 alin.5 Cod penal.  – se arata in minuta magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ups, uite ca exista taximetrie la negru, musiu Ionita: Marti, 26 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Horezu au depistat un bărbat, de 54 de ani, din Berbești, care efectua transport public de persoane, contracost, fără să dețină autorizație taxi, valabilă. Polițiștii l-au sancționat contravențional pe bărbat, în conformitate cu prevederile Legii nr. 38/2003, privind transportul în regim taxi și în regim de închiriere și au dispus suspendarea dreptului de utilizare al autovehiculului pe o perioada de 6 luni.

Avocatul fostei sefe de la Autoritatea Elecorala Permanenta, Ana Maria Patru, este valceanul Veronel Radulescu, un as al justitiei. Radulescu i-a mai aparat de-a lungul timpului pe: Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Valcea, omul de afaceri Ovidiu Tender, printul Paul Lambrino, politicianul Dan Sova etc.

Suparat ca a fost criticat de prefectul judetului, seful Politiei Rutiere, Florin Ionita, s-a suparat pe sat si refuza sa mai colaboreze institutional cu firmele LEGALE de transport! Poate prefera sa colaboreze cu piratii… din taximetrie!

2 Responses to Sparle si soparle, 28.09.2017

  1. INCULPATII "APARATI" DE VERONEL :

    – Ovidiu Tender – 12 ani de inchisoare ;
    – Dan Sova – 3 ani de inchisoare ;
    – Gutau Mircia – 3 ani de inchisoare, etc., etc., etc.

    Intr-adevar, un veritabil „as” al justitiei, acest Veronel …

     
  2. Drillbit Taylor

    Pentru ca sus-numitii nu i-au citit CV-ul si cum a ajuns in avocatura, un accident al tranzitiei si un excroc in costum.

     

Leave a Response