|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

APAVIL a sistat alimentarea cu apă a trei asociaţii de proprietari din Râmnicu Vâlcea 

apa-oprita-harlau

Din cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă şi canal, SC APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă a trei asociații de proprietari din municipiul Râmnicu – Vâlcea, incluse în categoria clienţilor rău-platnici: Asociația de Proprietari Nr. 18 PT3, scara D, Ostroveni – 6.219,57 lei (3 luni restanțe), Asociația de Proprietari Nr. 2 PT6, Ostroveni – 7.872,50 lei ( 3 luni restanțe) și Asociația de Proprietari Matei Basarab 23 PT39 – 16.138,08 lei (3 luni restanțe).

SC APAVIL SA este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creşterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienţi în contul serviciilor prestate (în cazul asociaţiilor enumerate mai sus, debitele au o vechime de 3 luni și se ridică la suma totală de 30.230,15 lei).

Deşi conducerea societăţii a manifestat întotdeauna înţelegere în ceea ce priveşte achitarea de către asociaţiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că în anumite cazuri clienţii nu au găsit de cuviinţă sa aprecieze just această atitudine.
Cele trei asociaţii de proprietari care înregistrau la data de 04 octombrie a.c. datorii importante către SC APAVIL SA, au fost deja notificate, urmând ca acţiunea de debranşare să demareze în perioada imediat următoare. Locatarii buni-platnici din cadrul asociaţiilor de proprietari care vor fi debranşate sunt rugaţi să înţeleagă necesitatea adoptării unor astfel de măsuri.

Cristiana Andrei-Specialist Relaţii Publice-Compartiment Mass-Media-SC APAVIL SA VÂLCEA

Leave a Response