|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

Trei elevi și un profesor de la un liceu din Vâlcea au fost bătuți de tatăl altui elev. Agresorul a fost reținut 

politia-rutiera-1024x649-1024x649

Trei elevi și un profesor de la un liceu din Vâlcea au fost bătuți de tatăl altui elev. Bărbatul din Râmnicu Vâlcea, în vârstă de 37 de ani, a intrat în unitatea de învățământ și i-a luat la bătaie pe cei trei elevi, colegi cu fiul său, care s-ar fi certat cu aceștia. Bărbatul este acuzat că a agresat și un cadru didactic.

Vâlceanul a fost reținut de către polițiști vineri seară, urmând ca sâmbătă să fie luată în discuție o măsură legală față de bărbat, incluzând și arestarea preventivă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, incidentul s-a petrecut, vineri, în Liceul Tehnologic Oltchim, din municipiul Râmnicu Vâlcea, un bărbat a intrat fără drept în instituție, unde a lovit trei elevi și un profesor. Fiul presupusului agresor ar fi avut un conflict cu trei colegi de-ai săi.

Bîrbatul reținut pentru 24 de ore este cercetat pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniști publice.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din  lPJ Vâlcea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

13 octombrie 2017 21:06 LIBERTATEA.RO

Leave a Response