|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

Consiliul Local, convocat să aprobe organizarea târgului „Decembrie Magic” şi revocarea unui membru CA al Apavil 

Primaria Ramnicu Valcea cladire (4)

 

 

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea a semnat decizia de convocare a Consiliului Local în şedinţă extraordinară, în data de 16.10.2017, cu următoarea ordine de zi: raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea raportului final nr. 38837 din 05.10.2017 al comisiei de selecţie şi mandatarea reprezentantului Municipiului Râmnicu Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Societatea Centrul de Afaceri Flandra-Vâlcea SA pentru numirea administratorilor la această societate; raport şi proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 379/2017; raport şi proiect de hotărâre privind revocarea unui membru al Consiliului de Administraţie al Societătii APAVIL SA Vâlcea; raport şi proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea Târgului „Decembrie Magic” în municipiul Râmnicu Vâlcea; raport şi proiect de hotărâre de modificare şi completare a Hotărârii Consiliului Local nr. 248/135/2004 privind procedura de avizare a programului de funcţionare a agenţilor economici; raport şi proiect de hotărâre privind achiziţionarea de servicii juridice de consultanţă în domeniul guvernanţei corporative a întreprinderilor publice.

One Response to Consiliul Local, convocat să aprobe organizarea târgului „Decembrie Magic” şi revocarea unui membru CA al Apavil

  1. radu

    Nu intelegem de ce Piete Prest solicita servicii de avocatura, din moment ce, din bani publici isi permite sa plateasca salariile a doi angajati juristi. Ori, ori.

     

Leave a Response