|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

BOMBĂ ! RÂMNICU VÂLCEA ARE 1,5 PRIMARI! Fostul primar al Pitestiului, Tudor Pendiuc, angajat consilier de Mircia Gutau! 

Primaria Ramnicu Valcea cladire (4)
 

f_350_200_16777215_00_images_gutau_55.jpg

Mircia Gutău l-a angajat consilier personal pe fostul primar al Piteştilor Tudor Pendiuc.

Ştirea este plină de miez şi arată că pentru Mircia Gutău valoarea în administraţie nu are „miros”.

Tudor Pendiuc a fost primar la Piteşti un sfert de secol şi a fost considerat unul dintre cei mai buni edili din ţară, conducând, la un moment dat, asociaţia primarilor de municipii. Să îl ai consilier pe Tudor Pendiuc înseamnă să dai lovitura în administraţie.

Pe de altă parte, Tudor Pendiuc are un dosar penal, este într-un proces de corupţie, probabil unul dintre acelea care ţin de stilul DNA din ultima vreme şi se încheie cu o achitare.

f_350_200_16777215_00_images_pendiuc_iulie_2013.JPGPentru Gutău, acest lucru nu a contat, fiind o chestiune fără importanţă în comparaţie cu necesitatea de a oferi Râmicului management de cea mai bună calitate.

Trebuie să surprindem şi o nuanţă, aceea că Mircia Gutău îi întinde o mână lui Tudor Pendiuc exact când acesta avea mai mare nevoie.

Luând în calcul faptul că Pendiuc este conferenţiar universitar doctor în administraţie la Universitatae Constantin Brâncoveanu, adăugând şi uriaşa sa experienţă de edil, putem spune că Mircia Gutău a vrut ca Râmnicu Vâlcea să aibă nu unul, ci 1,5 primari de mare clasă.

Evident, haterii vor ţipa că penalii şi-au dat mâna.

Haterii ţipă, Râmnicul merge înainte.

Gheorghe Smeoreanu

Leave a Response