|joi, mai 13, 2021
  • Follow Us!

Poliţia din Vâlcea a arestat un urmărit naţional pentru infracţiuni rutiere, depistat după ce a accidentat grav un pieton şi a fugit 

catuse

Poliţiştii vâlceni au depistat joi, la Buneşti, un bărbat dat în urmărire naţională în legătură cu o condamnare pentru infracţiuni rutiere, care miercuri seara a accidentat grav un pieton în Râmnicu Vâlcea şi a apoi a părăsit locul faptei, informează un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, remis Agerpres.

Potrivit sursei citate, în seara zilei de 1 noiembrie, în Râmnicu Vâlcea, un autoturism a acroşat un pieton care se angajase în traversarea regulamentară a străzii. În urma accidentului, pietonul, un bărbat de 62 de ani din Râmnicu Vâlcea, a suferit răni grave şi a fost transportat la spital. Şoferul autoturismul care a provocat accidentul, un bărbat de 50 de ani din comuna Truşeşti, judeţul Botoşani, a părăsit locul faptei.

În urma verificărilor poliţiştilor, a reieşit că şoferul care a fugit de la locul accidentului era urmărit naţional, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracţiuni la regimul rutier, de către Judecătoria oraşului Hârlău, judeţul Iaşi. Poliţiştii au continuat căutările pe timpul nopţii şi joi dimineaţa l-au depistat pe bărbat în localitatea Buneşti. Atunci când a fost legitimat, el s-a prezentat sub o identitate falsă, cu un document al unei persoane care îi semăna.

Poliţiştii vâlceni vor pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele bărbatului din Botoşani, care este în prezent cercetat pentru vătămare corporală, părăsirea locului accidentului, fals privind identitatea şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Leave a Response