|miercuri, iunie 19, 2024
  • Follow Us!

Deputatul PSD Eugen Neață pregătește o revoluție legislativă pentru salvarea statiunii Voineasa! 

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_neata-voineasa

Promovăm turismul!

Dezvoltăm România!

Am avut deosebita plăcere să fiu, timp de două zile, gazdă pentru un grup important de parlamentari din țară. Aceștia au acceptat invitația mea de a veni în județul Vâlcea pentru a lua contact direct cu problemele pe care le-am ridicat în Parlamentul României și pentru rezolvarea cărora am depus mai multe inițiative legislative.

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_neata-voineasa-3.jpg

Am ales ca delegația să fie prezentă în zona de nord a județului, mai exact în punctul Obârșia Lotrului din comuna Voineasa, zonă care are mare nevoie de susținerea tuturor factorilor de decizie pentru a se putea dezvolta.

În această frumoasă comună de munte, se află cea mai mare și frumoasă pârtie de schi din România.

 

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_neata-voineasa-55.jpg

Din păcate, infrastructura nu există, iar acest lucru împiedică dezvoltarea zonei.
Atât pe timpul iernii, cât și pe timpul verii, mii de turiști vin aici chiar dacă sunt puține locuri de cazare și aleg să stea la zeci de kilometri doar pentru a se bucura de frumusețea cu care sunt înzestrate aceste locuri.

Am organizat această întâlnire informală întrucât în procesul legislativ se află în dezbatere două inițiative legislative pe care le-am elaborat în urma discuțiilor purtate cu primarul municipiului, Mircia Gutău, președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu, oameni din mediul de afaceri și reprezentanții administrațiilor publice locale, astfel încât să creez cadrul legal necesar dezvoltarii zonei montane, dar și pentru crearea unor condiții de dezvoltare sănătoasă municipiilor si orașelor din România. Este vorba de inițiativele „Ski în România” și “Padurile parc”!
f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_neata-voineasa-4.jpgVâlcea are un potențial imens de dezvoltare turistică, iar nouă celor aleși ne revine datoria să creăm oportunități și să realizăm cât mai multe proiecte în acest sens.

Mulțumesc prietenilor mei, președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu și primarului Mircia Gutău pentru susținere și sprijin în toate acțiunile pe care le-am întreprins! Împreună facem lucruri bune pentru vâlceni și Vâlcea!

Le mulțumesc colegilor mei parlamentari pentru că au dat curs invitației mele și în acest mod am reușit, prin discuțiile purtate la fața locului, să gasim cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă județul Vâlcea, dar și alte județe din țară, care întâmpină aceleași probleme!

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_neata-voineasa-2.jpgJudețul Vâlcea, este locul în care m-am născut, copilărit și de care nu mă voi despărți niciodată!

Am o responsabilitate mare față de cei care mi-au acordat votul și m-au trimis să îi reprezint în Parlamentul României.

De aceea, îmi respect toate promisiunile facute vâlcenilor și voi continua ca prin inițiativele depuse să contribui la dezvoltarea județului nostru și la bunăstarea oamenilor!

Eugen Neata, deputat PSD de Valcea

One Response to Deputatul PSD Eugen Neață pregătește o revoluție legislativă pentru salvarea statiunii Voineasa!

  1. Laurian C.

    Cred ca parlamentarul Neata Eugen , iar a furat ideia burebistanului zoaie tache. Mare minune ca pin ala acest ceas nu a sarit bositul la gitul mai tinarului sau coleg din Parlament.
    Sa fie un semn bun sau rau si ca tache se grabeste sa ne paraseasca. Ce vom face in continuare fara bilbele si prostiile pe care le debiteaza la foc automat.
    Parlamentarul bufon este o parodie ca si cea transmisa prin acest mesaj.

     

Leave a Response