|joi, iunie 20, 2024
 • Follow Us!

Procurorii DNA investigheaza ILEGALITATILE fostei echipe liberale de la CET Govora 

Catuse

DNA lucreaza cu motoarele turate la maximum la un dosar care priveste fosta echipa de conducere, impusa de deputatul liberal Cristian Buican, la CET Govora (perioada 2015-2016). Zelici, Idu, Armasoiu, Cumpanasoiu si Lapadat sunt cercetati pe toate partile de procurori. Este vorba despre o cantitate de cateva mii de tone de carbune, care a cam disparut pe traseul Berbesti – CET Govora. Unul dintre oamenii de afaceri, prins la mijloc in acest dosar, a spus, conform surselor noaste, ca nici usturoi nu a mancat, nici gura nu-i miroase si a aruncat intreaga vina in curtea CET Govora, mai precis la Berbesti, acolo unde s-ar fi defectat… cantarul. Denuntator in acest dosar ar fi un fost responsabil de la cantarul aflat la poarta CET Govora (concediat de liberali), fin al fostului director general, Mihai Balan. Cumpanasoiu e omul care poate sa descurce sau sa incurce si mai mult itele!

Tiberiu Pirnau

2 Responses to Procurorii DNA investigheaza ILEGALITATILE fostei echipe liberale de la CET Govora

 1. Laurian C.

  Se pare ca se va sparge buboiul si in cazul megahotiei de la CET Govora unde o mina de impostori au furat fara jena si fara numar.
  Ipochimenele , Zelici, Idu, Armasoiu, Cumpanasoiu si Lapadat dar acompaniate de capo di tuti capi al mafiei galbene portocalii aritmeticianul Cristian Buican trebuie gazduite la „beciul domnesc” pe termen nelimitat dar si agoniseala si mormanele confiscate si redate bugetului societatii comerciale.
  Se pare ca niciodata nu este prea tirziu sa parchezi impostorii acolo unde le este locul.
  Spor la munca celor care cerceteaza si sa-i incadreze articolului de Lege corespunzator.

   
 2. Cetăţean onest

  Poate cu această ocazie se vor relua cercetările legate de alunecările de teren de la Berbeşti, provocate de incompetenţa lui Cumpănăşoiu si care a dus la o adistrugere de mari proporţii a unei paduri , a drumului judeţean şi a 25 de case ale oamenilor care stau şi acum pe unde pot – sunt familii care s-au desrtămat din cauza dărâmării gospodăriilor.Ce sa descurece Cumpănăşoiu, ăsta să fie legat imediat pentru toete furturklile dovedite şi aflate la poliţie şi procuratură pe rol.Să se investigheze şi faptul că de 4 luni de zile miniera berbesti nu mai da carbune si CET merge pe gaze si a intrat in rahat mai rau decat era in 2015.Si faptul ca in cateva luni cumpanasoiu va inchide definitiv miniera BErbesti şi CET va intra in faliment din cauza incompetetţei acestuaia.Ăsta e adevărul gol golutz, intrebati pe oricine doriţi din CET sau de la Berbesti. OAre sunt cumpărate toate ziarele din Vâlcea de acest baron PNL de Berbeşti.Aşteptăm vizita DNA cu drag.

   

Leave a Response