|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

SC Apavil SA a emis aviz favorabil pentru construirea autostrăzii Sibiu-Pitești pe teritoriul judeţului Vâlcea 

Predus Apavil

 

Societatea Apavil a comunicat oficial că a fost emis avizul favorabil (cu condiția respectării prevederilor Regulamentului Serviciului de Alimentare cu apă și canalizare al SC APAVIL SA Vâlcea, aprobat cu Hotărârea nr. 8/15.04.2016 a A.D.I – APA VÂLCEA și STAS 8591/1997 – „Rețele edilitare subterane Condiții de amplasare”, față de rețelele de apă potabilă și de canalizare, administrate de SC APAVIL SA Vâlcea) pentru Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA privind construirea autostrăzii Sibiu-Pitești. Lucrările vor fi amplasate pe teritoriul județului Vâlcea – com. Perișani, Racovița și Câineni, conform certificatului de urbanism emis de Consiliul Județean Vâlcea. Avizul de amplasament este valabil de la data emiterii și până la data la care expiră certificatul de urbanism în baza căruia a fost emis (la care se adaugă perioada prelungirii valabilitatii inițiale – unde este cazul) și este valabil numai pentru amplasamentul obiectivului conform planului de situație vizat de SC APAVIL SA Vâlcea și a certificatului de urbanism. De asemenea, pe amplasament sunt propuse a se realiza investiții în infrastructura de apă uzată – rețele de canalizare, investiții ce vor fi finanțate prin POIM (Programul Operațional Infrastructura Mare) – în satele: Băiașu, Pripoare, Surdoiu, Poiana și comuna Racovița. La această dată, pentru investițiile mai sus menționate, Apavil SA se află în faza de elaborare si aprobare a studiului de fezabilitate aferent proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă potabilă și apă uzată în Jud. Vâlcea.

One Response to SC Apavil SA a emis aviz favorabil pentru construirea autostrăzii Sibiu-Pitești pe teritoriul judeţului Vâlcea

  1. Laurian C.

    Noul conducator al APAVIL arata mai mult a bufon decit a manager. Asta probabil – infatisarea – pentru ca a ajuns sa conduca o societate comerciala importanta , iar el se face de tot risul.
    Pacat ca surogatul si gasca din CL au putut face o asemenea nominalizare. Asa conducator , asa vor fi si rezultatele.
    Ma mir ca anton nepriceputeanu nu mai ridica osanale si acestei loaze. Sau poate ca, nu este timpul trecut iar antonache abia isi ascute limba.
    Doar asa se lustriesc dosurile.

     

Leave a Response