|duminică, mai 19, 2024
  • Follow Us!

Costi Rădulescu îi predă zilnic deputatului Cristian Buican câte o lecţie de modestie şi competenţă 

costi-radulescu-715x400-685x320

f_350_200_16777215_00_images_buican_nu_uita_1.jpg

 

Cristian Buican îşi distruge partidul. Bine ziceam eu şi prietenul Tibi Pirnău că omul ăsta e Ciobanul care şi-a mâncat turma.

De curând, Buican a convocat o conferinţă de presă pentru a-l bârfi pe tânărul şi harnicul preşedinte al CJ Vâlcea Constantin Rădulescu.

Să vină acest Rădulescu, zice Buican, să ne arate nouă documentele şi planul de reabilitate a DN7D din Ţara Loviştei, că altfel nu îl credem, fiindcă PSD a tot minţit etc. etc.

Hai să îi reamintesc eu ceva.

Pe când la şefia CJ Vâlcea era preşedintele Gică Păsat, cel de tristă amintire, consilierii, la presiunea primarilor, au luat în calcul preluarea acestui drum cu probleme în patrimoniul Vâlcii, pentru a fi reabilitat.

Cine s-a opus ?

Păi, cum cine ? Liberalii, evident, zicând că mai bine fac ei trei drumuri în sudul judeţului, decât unul în nord, unde şi aşa au voturi suficiente.

În aceeaşi conferinţă de presă, Buican a băgat şi alte strâmbe, dar pe chestiuni tehnice. De pildă, că mai întâi trebuie hotărâre de CJ şi apoi adresă către DRDP Craiova pentru preluarea drumului.

De eroarea asta îl scutim însă, fiindcă nu se pricepe.

Pe scurt, Cristian Buican crede în continuare că politica se face doar cu gura mare, cu minciuni şi acuzaţii.

Costi Rădulescu îi predă zilnic câte o lecţie de modestie şi competenţă, dar dacă elevul e loază, vorba lui Caragiale, nu se prinde nimic.

Oricum, chiar şi PNL Vâlcea murmură că Buican duce partidul la groapa de gunoi.

Fără colectare selectivă.

Păcat de unii de pe acolo.

Sursa: criterii.ro

Leave a Response