|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 10.05.2018 

soparla-cu-volanas
  • Recent, acţionarul Sonae Sierra, proprietarul clădirii River Plaza Mall din Râmnicu Vâlcea, a ales trei noi administratori, respectiv pe Pedro Jose D-Homme Caupers, Athanasios Efthymiopoulos și Joaquim Fernando De Castro Ribeiro, toți cu un mandat până la data de 31 mai 2022. Schimbarea conducerii River Plaza Mall din Vâlcea vine după ce, în 2016, a avut pierderi de peste 800.000 euro şi datorii totale la 31 decembrie 2016 de circa 19 milioane de euro. De asemenea, mai trebuie să spunem că cifra de afaceri netă în 2016 a fost de numai 2,5 milioane de euro, iar veniturile totale ale SC River Plaza Mall SRL au fost de peste 3 milioane de euro. În 2015, compania Sonae Sierra a realizat un aport de capital social străin din Olanda în sumă de 720.000 euro pentru SC River Plaza Mall SRL, proprietarul clădirii River Plaza Mall din Vâlcea.

 

  • Am aflat câte joburi avea fostul manager Mihail Ştefănescu înainte de „emigra” de la Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea: 5 (cinci) locuri de muncă. Înainte de a se face majorările salariale din sistemul bugetar, Mihail Ştefănescu a încasat în 2016 peste 352 milioane de lei vechi de la Filarmonica din Vâlcea, 190 milioane de lei vechi de la Liceul de Arte, 40 milioane de lei vechi de la Filarmonica Piteşti, 7 milioane de lei vechi de la Şcola Populară de Arte Târgu Jiu şi 24 milioane de lei vechi de la Filarmonica din Botoşani. Mihail Ştefănescu a avut de unde să-şi cumpere doua masini (Mercedes şi Volkswagen), patru terenuri în judeţul Vâlcea şi să-şi clădească o vilă somptuoasă în Râmnicu Vâlcea în suprafaţă de peste 271 mp.

 

  • Un escroc se plimba liber prin Daesti! Un fost consilier local, mare samsar de terenuri, face presiuni asupra batranilor din localitate, sa-i vanda pe nimic terenurile, aflate in pozitii avantajoase. In aceasta afacere, avem informatii, ca ar fi implicati si anumiti functionari din Primaria Daesti, prieteni cu afaceristul. Culmea tupeului la acest individ este faptul ca pe batranii care-l refuza ii ameninta ca le taie pensiile. Urat, foarte urat!

Leave a Response