|vineri, iunie 21, 2024
  • Follow Us!

SEUR adaugă la flota sa 100 de vehicule cu gaz natural prin leasing flexibil de la LeasePlan 

foto_nota_5297

Compania spaniolă de colete SEUR a adăugat la flota sa o sută de vehicule alimentate cu gaz natural comprimat (CNG), printr-un acord cu compania LeasePlan.

Cele 100 de autoturisme vor fi utilizate pentru a efectua livrări urgente la Madrid și Barcelona, a declarat LeasePlan într-o declarație. SEUR poate adapta volumul flotei sale în funcție de activitățile sale sau de vârfurile de servicii. GNC se caracterizează prin faptul că este mai ieftin, consumând și emițând mai puțin CO2.

„Acordul nostru cu SEUR este un semn al ambiției noastre de a conduce schimbarea spre flote mai curate în companii”, a declarat Alberto Sáez, CEO LeasePlan Spania.    Directorul SEUR, Marc Bayo, a subliniat că, odată cu boom-ul comerțului electronic, a trecut de la mutarea unor colete mari de la un punct la altul spre livrarea unor pachete mici către mii de case în fiecare zi, deci trebuie să-și adapteze flota la mobilitatea orașelor și a tehnologiei.

http://www.gnvmagazine.com/eng/noticia-seur_adds_100_natural_gas_vehicles_for_flexible_lease_from_leaseplan-5297

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

logo Antares

Leave a Response