|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

Descinderi cu mascați în Vâlcea! Prejudiciu de 500.000 lei! 

perchezitii-stefanesti-arges

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au efectuat, joi, percheziţii în trei judeţe, în localităţile Potcoava (Olt), Costeşti (Argeş) şi Drăgăşani (Vâlcea), la sediile unor firme şi la persoane bănuite de evaziune fiscală în comerţul cu materiale de construcţii, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, anunţă Agepres.

În această cauză, prejudiciul cauzat bugetului de stat prin evaziune fiscală a fost estimat la aproximativ 500.000 lei.

“În fapt, administratorii unei firme din judeţul Olt sunt bănuiţi că nu ar fi înregistrat în contabilitate operaţiuni comerciale de achiziţii şi livrări de materiale de construcţii către diverse firme, cu scopul de a diminua obligaţiile de plată către bugetul de stat, sustrăgându-se astfel de la plata impozitului pe profit şi a TVA-ului”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

În urma percheziţiilor, cinci persoane au fost conduse la audieri la sediul IPJ Olt şi au fost ridicate documente contabile, unităţi de calcul şi alte înscrisuri.

La percheziţii au participat 14 poliţişti din judeţele Olt, Vâlcea şi Argeş, sprijiniţi de luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale Olt

Leave a Response