|duminică, iulie 21, 2024
  • Follow Us!

Manifestări diverse organizate de 1 Iunie – Ziua Copilului de Primaria Ramnicu Valcea 

65df0bce26ad9cc4815d1f5150e87c9b_L

 

 

De ziua lor, cei mici sunt aşteptaţi la Grădina Zoologică, unde, între orele 11.00 şi 14.00, Primăria municipiului şi Direcţia Administrarea Domeniului Public, în parteneriat cu SC ETA SA, Teatrul Municipal ”Ariel”, Şcoala de Belle Arte, Fundaţia ”Orpheus”, trupa ”Fluturaşii veseli” de la Grădiniţa Nord 2 şi voluntarii de la Liceul Sanitar ”Antim Ivireanul” au pregătit un program divers de activităţi. Dansuri moderne şi populare, picturi pe şevalet, ”Fabrica de magie”, modelaje de baloane cu Clovnul Rogerr, o incursiune prin jocurile copilăriei, desene pe asfalt sau un târg de adopţii canine sunt punctele principale de atracţie. Doritorii pot veni la Zoo cu ”Autobuzul Coplăriei”, care va face curse la ora 10.00 şi la ora 11.00 pe traseul 7 ETA. Intrarea la Grădina Zoologică în data de 1 iunie este liberă pe durata întregii zile şi pentru toate categoriile de vizitatori.

Tot pe 1 iunie, în parteneriat sau cu finanţarea Primăriei municipiului, se organizează şi alte activităţi dedicate copiilor. Astfel, în Parcul Zăvoi, începând cu ora 9.00, în organizarea Clubului Sportiv ”Lykaios” şi a partenerilor săi, se va desfăşura cea de-a patra ediţie a concursului de biciclete pentru copii ”Wolfbike”, iar în Parcul Mircea cel Bătrân, între orele 11.00 – 14.00, în coordonarea Clubului Leo Cozia, va avea loc o nouă ediţie a evenimentul ”Un zâmbet dulce de 1 Iunie”.

Nu în ultimul rând, pe 1 iunie se deschide şi Ştrandul Ostroveni, cu aceleaşi tarife şi facilităţi ca şi sezonul estival precedent.

Leave a Response