|duminică, mai 19, 2024
  • Follow Us!

Un tânăr din Vâlcea, omorât în bătaie în faţa unui bar din Sibiu. Agresorii au fost reţinuţi 

politia_71635200

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Perişani, jud. Vâlcea, a fost omorât în bătaie de trei sibieni, în faţa unui bar din municipiul Sibiu, în urma unui conflict spontan.

Conflictul dintre tânărul din Vâlcea şi cei trei sibieni a izbucnit luni seara, în faţa unui bar dintr-un cartier din Sibiu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

„IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Şureanu din municipiul Sibiu, un bărbat a fost agresat fizic de trei persoane, care ulterior au părăsit locul faptei. Trei ore mai târziu, victima a decedat la spital”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, potrivit Mediafax.

Cei trei agresori au fost reţinuţi, ei având vârste cuprinse între 23 şi 26 ani.

Potrivit site-ului gazetavalceana.ro, vâlceanul ucis la Sibiu de trei indivizi este Alexandru Runceanu. Tânărul era domiciliat în comuna Perişani, judeţul Vâlcea, însă locuia fără forme legale şi muncea la Sibiu. Băiatul făcea parte dintr-o familie respectată în Ţara Loviştei. Tânărul a suferit o ruptură masivă de ficat și avea hemoragie internă puternică, el fiind resuscitat de două ori de cadrele medicale, însă fără succes. Întreg scandalul a pornit, cel mai probabil, din cauza unei fete și a consumului de alcool.

Leave a Response