|duminică, mai 19, 2024
  • Follow Us!

Scene ȘOCANTE la un CENTRU SOCIAL din Vâlcea. BĂTUT CRUNT de un îngrijitor 

batran-465x390

Întâmplare incredibilă în centrul social de la Ladesti – Valcea. Un bătrân a fost bătut de îngrijitorul centrului. Reacția directorului este și mai șocantă, întrucât acesta consideră că bătrânul a început conflictul.

„S-a pus cu pumnii pe mine şi mi-a dat cu coada măturii în cap. A luat mătura, am zis că se duce să ducă mătura cuiva, degeaba. S-a pus cu pumnii pe mine”, a declarat bătrânul, conform Digi24.

Conducerea centrului a făcut o anchetă şi a decis să-l sancţioneze pe îngrijitorul violent cu 10% din salariu, pentru o perioadă de trei luni.

Bărbatul este în continuare angajat al instituţiei.„Fără un picior. Un om care ar putea să-i fie bunic celui care l-a agresat… Oricum nu ar fi avut nicio şansă pentru a se autoapăra”, spune Nicolae Nicu, persoana care a sesizat fapta.

Directorul centrului este greu de convins că subalternul său este vinovat: „Cred că le mai şi truchează (n.r. imaginile)! (Credeţi că e trucată asta?) Pare lovit la mână, la ochi. Nu ştiu eu, dar nu l-am văzut lovit aşa”.

Directorul susţine chiar că bătrânul imobilizat în scaun cu rotile ar fi început conflictul.

One Response to Scene ȘOCANTE la un CENTRU SOCIAL din Vâlcea. BĂTUT CRUNT de un îngrijitor

  1. Laurian C.

    Asemenea derbedei nu au ce acuta intr-un asemenea loc de munca. Intrebarea care se pune este urmatoarea.
    A cui lipitor de afise este bruta badarana?
    Indiferent de culoarea politica care l-a propulsat asemenea indivizi nu au ce cauta printre OAMENI. Afara cu el indiferent de partidul care il protejeaza.

     

Leave a Response