|miercuri, iulie 24, 2024
 • Follow Us!

Prefectul Florian Marin, total nemulţumit de cum se face salubrizarea pe drumurile naționale 

Florian-Marin-prefect-e1504784908970

 

 

O temă recurentă, care nu și-a pierdut actualitatea și reprezintă un punct de interes pe agenda Instituției Prefectului – Judeţul Vâlcea o reprezintă modul în care se face salubrizarea și curățirea pe drumurile naționale,cu precădere pe DN 7, pe cursurile de apă, dar și în zona barajelor din județ. Din verificările efectuate de către aparatul de specialitate al Instituției Prefectului, a rezultat că mai ales în ceea ce ține de intervenția pe drumurile naționale situația nu este un bună. Este de asemenea necesară și o implicare mult mai accentuată a Regionalei de Drumuri Craiova, în realizarea lucrărilor de întreținere a drumurilor naționale din județul nostru, dar și de dotare cu mobilier stradal pentru locurile de parcare (coșuri de gunoi, etc). „În acest sens, am purtat discuții cu conducerile și reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Vâlcea, Serviciului Poliției Rutiere Vâlcea, Gărzii de Mediu –  Comisariatul Județean Vâlcea, ABA Olt și SEGA Vâlcea, Direcției Silvice Vâlcea precum și ai SC Hidroelectrica SA – Sucursala Vâlcea. S-au stabilit masuri efective de curățare a cursurilor de apă și a luciului barajelor,dar și de curățenie pe drumurile naționale,cu accent pe DN 7. Realizarea acestor activități în mod permenent este necesară întrucât, pe lângă aspectul estetic în distonanță cu frumusețea peisajului natural, reprezintă și factori de producere a inundațiilor (în cazul cursurilor de apă), dată fiind apropierea sezonului ploios. La mijlocul lunii septembrie, va fi analizată eficiența activităților și dispuse, dacă va fi cazul, alte măsuri de competența instituțiilor de control pe linie de mediu”, a spus prefectul Florian Marin.

One Response to Prefectul Florian Marin, total nemulţumit de cum se face salubrizarea pe drumurile naționale

 1. Laurian C.

  Ce chestie! S-a trezit si locatarul de la Prefectura ca judetul Valcea arata ca o cocina. Nimic iesit din comun. La asa conducere , asa judet.
  Cind privesti la fizicul celor care conduc destinele judetului – CJ si Prefectura- nu mira pe nimeni ca si aspectul este la fel.
  Adevarat. Pe acesti tovarasi cine ii trage la raspundere pentru nemunca si pentru salariile mari pe care le primesc? Profitind de degringolada din partidul lui daddy ar trebui ca mafia galben portocalie sa faca ceva constructiv si sa preia friele judetului , dar tare nu cred , avind in vedere neputinta aritmeticianului si a lui cracanel analfabetel. De fapt amintoti sint certati cu limba romana.
  Valceni! Faceti ceva si trageti-i de urechi pe toti acesti neputiinciosi care primesc bani pentru sinecuri nemeritate dar si pensii pe masura.

   

Leave a Response