|duminică, iulie 21, 2024
  • Follow Us!

Elevul din Vâlcea care a amenințat o profesoară, exmatriculat! Nu este singurul pedepsit. Sancțiunea DURĂ pentru cel care a filmat scena 

scoala
 

Elevul din Vâlcea care a ameninţat o profesoară a fost exmatriculat fără drept de reînscriere la acelaşi liceu, iar elevul care a filmat momentul va fi şi el sancţionat, în privinţa sa Consiliul profesoral al Liceului Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleşoianu” propunând scăderea notei la purtare la 4.

Tânărul care a ameninţat o profesoară a fost exmatriculat fără drept de reînscriere la acelaşi liceu, conform articolului 24 din Statutul elevului, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea, profesorul Adina Dobrete, citat de News.ro.

Decizia a fost luată vineri după-amiază, de către Consiliul profesoral al Liceului Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleşoianu”, care a decis totodată scăderea notei la purtare la 4 în cazul tânărului.

Elevul care a filmat momentul în care tânărul o ameninţă pe profesoară a primit mustrare scrisă, iar în privinţa acestuia s-a propus nota 4 la purtare, a precizat Adina Dobrete.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleşoianu” din Râmnicu Vâlcea, este cercetat penal pentru ameninţare, după ce în spaţiul public a apărut o filmare în care îi cere unei profesoare să justifice o notă pe care i-a acordat-o şi îi spune acesteia: „Să te vedem noi pe stradă când ieşi din şcoală!”.

Elevul a fost reţinut, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de ameninţare, au precizat poliţiştii din Vâlcea care instrumentează acest caz. Tânărul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că în urmă cu trei ani el a mai fost cercetat penal pentru comiterea unei tâlhării.

Leave a Response