|miercuri, iulie 24, 2024
  • Follow Us!

Familia Tudor deschide in acest an – Hotelul Ramada din Ramnicu Valcea 

hotel-ramada
Anul acesta în Râmnicu Vâlcea va fi inaugurat unul din cele moderne hoteluri Ramada, din cadrul companiei, hotel de 4 stele, situat chiar în centrul oraşului, urmând astfel ca municipiul nostru să intre pe harta marilor lanţuri hoteliere.

În prezent se lucrează din plin la interioare şi faţade, la final, complexul hotelier va avea 108 camere şi un modern salon restaurant şi de evenimente cu aproximativ 500 de locuri. Asta pe lângă cafenele şi diferite săli de congrese şi conferinţe. Ultimul etaj va fi rezervat apartamentelor penthouse – noteaza publicatia http://www.ramnicuvalceaweek.ro/

În fapt, Ramada preia vechiul brand al Râmnicului, hotelul Alutus, investitorii fiind familia Tudor, cei care au proiecte de dezvoltare hotelieră şi în Băile Olăneşti, unde în curând urmează să ajungă mai multe delegaţii din Olanda şi Suedia. Le dorim succes şi salutăm faptul că oamenii de afaceri vâlceni, cei care până în prezent deţin active economice, asigurând peste 1000 de locuri de muncă,  au reuşit să aducă la Râmnicu Vâlcea un brand hotelier de anvergură – mentioneaza aceeasi sursa.

Investiția de la Ramnicu Valcea se ridică la cateva milioane de euro. Complexul hotelier se clasează la patru stele plus și va respecta regulile unui lanț internațional cu pretenții. Cea mai mare parte a serviciilor se adresează turismului de business, dar există și segmente de servicii accesibile valcenilor. Sunt programate evenimente chiar și pentru anul 2018.

Lucrările la noul complex hotelier Ramada Plaza, care s-a ridicat pe scheletul fostului hotel Alutus din centrul Ramnicului, se apropie de final.

Contractul de franciză a fost încheiat cu firma SC Uzina Mecanica Ramnicu Valcea SA.

Ramada este un lanț hotelier deținut de grupul Wyndham Worldwide. Brandul Ramada a fost creat în 1954, iar în septembrie 2008 deținea peste 850 de hoteluri, în peste 25 de țări din lume

Lanțul este prezent și în România, având patru hoteluri în București (Ramada Bucharest Majestic Hotel, Ramada Hotel and Suites Bucharest North, Ramada Bucharest Parc și Ramada Plaza Bucharest Convention Center) și încă 7 locații în Cluj-NapocaPiteștiBrașovSibiuIașiOradea și Craiova.

Ii felicitam pe oamenii de afaceri valceni pentru curaj si initiativa!

Tiberiu Pirnau

41886568_326209511447240_4788448734683856896_n

 

 

Leave a Response