|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

Razii pe şoselele şi în târgurile din Vâlcea 

razie-rutiera

Polițiștii vâlceni au acționat, în perioada 21- 23 septembrie, pentru reducerea riscului rutier și creșterea gradului de siguranță al cetățenilor.

Astfel, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Drăgășani au acționat în municipiu și pe Drumul Național 64, fiind aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, pentru depășirea limitei legale de viteză, consumul de alcool la volan, dar și alte abateri.

Valoarea sancțiunilor depășeste 33.000 de lei, fiind de asemenea reținute 12 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Polițiștii au înregistrat și un dosar penal, după ce au depistat în trafic, în Drăgășani, un tânăr de 28 de ani, cu o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Govora și Postului de poliție Bunești au fost prezenți în trafic, fiind oprite pentru control 46 de vehicule.

Au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, de aproximativ 9.000 de lei, fiind reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce, 14 permise de conducere.

Polițiștii au deschis și un dosar penal, după ce au depistat un conducător auto de 37 de ani, din București, sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul avea o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Leave a Response