|sâmbătă, mai 18, 2024
  • Follow Us!

Autorizațiile de mediu și autorizațiile integrate de mediu trebuie vizate anual la Agenția pentru Protectia Mediului Vâlcea 

obtinerea_autorizatiei_de_mediu

Informare de presă

 

Conform noilor reglementări în domeniu, Autorizaţia de mediu şi Autorizaţia integrată de mediu îşi păstrează valabilitatea pe toată perioada în care beneficiarii lor obţin viza anuală. Astfel, toți titularii/deținătorii de autorizații de mediu/autorizații integrate de mediu trebuie să solicite viza anuală la Agenția pentru Protectia Mediului Vâlcea în fiecare an, cu minim 60 de zile înainte de ziua și luna în care a fost emisă autorizația de mediu sau autorizația integrată de mediu.

Precizăm că pentru derularea procedurii de aplicare a vizei anuale nu se percep taxe sau tarife.

Agenția pentru Protectia Mediului Vâlcea  îi informează pe toți titularii/deținătorii de autorizații de mediu/autorizații integrate de mediu despre apariția Ordinului nr.1171/05.11.2018 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizaţiei de mediu şi autorizaţiei integrate de mediu, publicat în Monitorul Oficial al României Partea I nr. 967/15.11.2018.

Prezenta procedură reglementează condițiile de solicitare, de aplicare sau de respingere a vizei anuale a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu, in acord cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă   nr. 195/2005 din 22 decembrie 2005 privind protecţia mediului, aprobată prin Legea nr. 265/2006 cu modificările și completările ulterioare.

                  Purtător de cuvânt                                                 

                  Cons. Alina Istocescu

Leave a Response