|duminică, mai 19, 2024
 • Follow Us!

Comisarii Neghina si Dobra s-au facut de RAS la concursul pentru postul de adjunct al IPJ Vâlcea. Au fost notati cu: 3,81 si 4,05! 

POlitie Valcea Inspectorat

In cele din urma, la concurs au ajuns doar Neghină și Dobra, care au picat cu brio – reusind sa impresioneze comisia de examinare cu (ne)cunostintele lor, primind notele: 3,81 si 4,05.

In perioada urmatoare va avea loc concursul pentru ocuparea functiei de inspector sef al IPJ Valcea.

 

4 Responses to Comisarii Neghina si Dobra s-au facut de RAS la concursul pentru postul de adjunct al IPJ Vâlcea. Au fost notati cu: 3,81 si 4,05!

 1. Laurian C.

  Asta sa fie astazi imaginea Politiei romane? Daca este adevarat , atunci este foarte grav.
  Cum sa conduca o Institutie un asemenea personaj. Consider ca , acestia ar trebuie scosi chiar din rindul politistilor.
  Rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

   
 2. Doina

  PSD a coborat enorm stacheta ”cadrelor” promovate in actualul mandat. Acest aspect este vizibil la nivelul tuturor institutiilor din judetul Valcea. Explicatia?

   
 3. adrian

  concursul a fost simplu, cei doi au avut de scris numele si prenumele celor 11.000 de tarani executati in timpul rascoalei din 1907. Domnul Iana a fost intrebat daca numarul de 11.000 este real

   
 4. adrian

  de fiecare data cand se doreste pastrarea celui numit politic, chiar daca acesta nu are pregatirea necesara, se folosesc anumite subiecte atipice pentru a demonstra ca il tin pe cel numit politic din cauza nepromovarii examenului de catre candidati

   

Leave a Response