|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ IN STOLNICENI, COLONIE NUCI SI COMUNA MIHAESTI 

APAVIL-DEBITE

 

 

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare la rețeaua de apă potabilă existentă pe strada Stolniceni, din PE D 200mm, a conductei nou executată, din PE D 200mm, pentru alimentare străduță laterală  Stolniceni, vă comunicăm următoarele :

În data de 13.12.2018   între orele 1000– 1600  se  va  întrerupe  furnizarea  apei   potabile  la consumatorii  existenți  în municipiul Rm Vâlcea, pe strada Stolniceni (de la MANTZARIS Europlast SRL până la intersecția cu Colonia Nuci), Colonia Nuci și în Comuna Mihăești (zona Negreni, Buleta, Bârsești).

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări atât în zonă, cât și în zonele adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. De aceea, recomandăm consumatorilor afectați ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produsă ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise al beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele de intervenție ale Apavil SA vor face eforturi susținute pentru eliminarea disconfortului creat, în cel mai scurt timp.

COMPARTIMENTUL MASS – MEDIA AL APAVIL S.A.

Leave a Response